Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök ott akarna
aludni egy meleg fiúnál?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit nagyon imádok és ő azt mondta nekem, hogy ő ott alszik az egyik meleg barátjánál akivel még nem is találkozott. Leírta nekem, hogy tudja, hogy nekem ez mennyire fáj és ettől ő is szenved. Annyira ideges lettem, hogy leírtam neki, hogy nem találkozhatnak amit nagyon bánok, mert senkitől nem akarom eltiltani. Veszekedtünk rajta nagyon sokat és még sértegettem is néha. Bocsánatot kértem tőle utólag, de annyira dühös lettem, hogy nem bírtam már ki. Megbeszéltük, hogy nem alszik ott, de nagyon kevés időt tudnak találkozni (aminek örülök is). Most ha megengedtem volna neki akkor az már a becsületemet is sértette volna, mivel egy fiú álljon ki a barátnőjéért. Igaz, hogy meleg a srác, de akkoris nagyon féltékeny vagyok. Tegnap beszéltünk vele sokat erről, de még mindig nagyon fájdalmas érzés. Úgy kellett volna kezdenie, hogy magától elmondja, hogy inkább nem alszik ott miattam. Ebben szerintem nem csak a barátnőm a hibás, hanem a gyerek is, akit legszívesebben orrba vernék, mikor tudja, hogy barátja van, megis meghívja magához. A gyereket is elkezdtem sértegetni, a barátnőmnek elmeséltem, hogy ha olyan jó barátok akkor az a r*hadék már régen találkozót megbeszélt volna vele. Erre a fiúra eddig is nagyon féltékeny voltam, mivel minden képén megjelölgette egy közösségi oldalon. A fiú le is írta neki, hogy szereti (barátként). Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!
Tényleg megeshet, hogy a fiú valójában nem is meleg.
2016. jún. 13. 19:40
12/40 A kérdező kommentje:
Akkor kiverem az összes fogát a helyéről. :)
2016. jún. 13. 19:44
13/40 anonim válasza:
nem gondolod hogy kicsit túlzol ezzel a féltékenykedéssel kedves kérdező?
2016. jún. 13. 19:48
14/40 A kérdező kommentje:
2 és fél hónapos a kapcsolat. Jó hogy féltékeny vagyok. a barátnőm tehetne arról, hogy ne legyek az!
2016. jún. 13. 19:49
15/40 anonim válasza:
figyelj megértem hogy féltékeny vagy, de ha a srác tényleg meleg akkor nincs mitől tartanod. akkor pont olyan mint ha a barátnőjénél aludna
2016. jún. 13. 19:52
16/40 A kérdező kommentje:
Akkor sem aludhat ott. Te lány vagy, ugye?
2016. jún. 13. 19:55
17/40 anonim válasza:
Jó ég!!! Mi van itt!!! Fiúk:)
Egy srâc nem foglya magàrol azt mondani, hogy meleg, ha nem az. Most őszintén, szerintetek nem rossz annak a gyereknek ràjönni, hogy màs mint a többi! Szerintem elég ezt feldolgoznia, és elfogadnia. Hiàba vagy féltékeny!! Ha akar megcsal!!! Sőt a féltékenység tönkre fog tenni téged is és nehogy a kapcsolatot is.!! Nekem volt meleg haverom!! Aludtam is nàla, nem is egyszer!! Na és!! Hisz meleg. Nem olyan szemmel nézz ràd mint egy màsik sràc! Nekem, mostmár a férjem, ezért soha nem szólt. Vagy haragudott!! 10 éve vagyunk együtt! Nem igazán fogadja el a melegeket, de nem nyilvánítja ki! Hisz ez egy kromoszóma betegség! Bízz a baràtnődben!! Így lessz hosszú és boldog a kapcsolatotok!!
30/L
2016. jún. 13. 20:06
18/40 A kérdező kommentje:
Bízok a barátnőmben, de tényleg! Tisztelem őt és úgy érzem szeretem. Elfolytom magamban a féltékenységet. Megvan rá az okom, hogy lehessek féltékeny. Ő egy énekesre volt féltékeny, mert azt mondtam, hogy mennyire szép hangja van. Ezen kívül a kapcsolatunk jól megy, nincsenek benne gondok. De sajnos nem tudok véget vetni a féltékenységemnek, valahogy ki kell bírnom. És tudom, hogy nem csalna meg senkivel sem engem. Hisz ebben a kapcsolatba először nem is én, hanem ő harcolt, hogy összejöhessünk. Tudnék még sokat mesélni, de ha holnap reggelig írnám itt a magamét sem lenne elég.
2016. jún. 13. 20:14
19/40 anonim válasza:
#17 ha 30 éves lennél le tudnád írni helyesen hogy fogja. xdd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!