Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit reagálnátok arra, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök ott akarna aludni egy meleg fiúnál?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit nagyon imádok és ő azt mondta nekem, hogy ő ott alszik az egyik meleg barátjánál akivel még nem is találkozott. Leírta nekem, hogy tudja, hogy nekem ez mennyire fáj és ettől ő is szenved. Annyira ideges lettem, hogy leírtam neki, hogy nem találkozhatnak amit nagyon bánok, mert senkitől nem akarom eltiltani. Veszekedtünk rajta nagyon sokat és még sértegettem is néha. Bocsánatot kértem tőle utólag, de annyira dühös lettem, hogy nem bírtam már ki. Megbeszéltük, hogy nem alszik ott, de nagyon kevés időt tudnak találkozni (aminek örülök is). Most ha megengedtem volna neki akkor az már a becsületemet is sértette volna, mivel egy fiú álljon ki a barátnőjéért. Igaz, hogy meleg a srác, de akkoris nagyon féltékeny vagyok. Tegnap beszéltünk vele sokat erről, de még mindig nagyon fájdalmas érzés. Úgy kellett volna kezdenie, hogy magától elmondja, hogy inkább nem alszik ott miattam. Ebben szerintem nem csak a barátnőm a hibás, hanem a gyerek is, akit legszívesebben orrba vernék, mikor tudja, hogy barátja van, megis meghívja magához. A gyereket is elkezdtem sértegetni, a barátnőmnek elmeséltem, hogy ha olyan jó barátok akkor az a r*hadék már régen találkozót megbeszélt volna vele. Erre a fiúra eddig is nagyon féltékeny voltam, mivel minden képén megjelölgette egy közösségi oldalon. A fiú le is írta neki, hogy szereti (barátként). Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 13. 19:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
:) 30 éves kismama vagyok!! Nem azért írtam, hogy fikàzzatok! Gondolom segítek! Telorol nyomom!! Bocsánat, hogy nem figyelek minden iràsomra!
2016. jún. 13. 20:31
 22/40 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerintem nincs oka itt senkinek sem a koráról hazudni! Minden választ megköszönök mégegyszer!
2016. jún. 13. 20:33
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha annó az én férjemet ez zavarta volna,hogy ott alszom a meleg haveromnàl akkor tuti nem teszem. Ő sem teszi így ,hogy tudja neked ez fàj! Én csak azt akartam, mondani hogy élvezzétek, az életet,egymàst;) Nyugi!!! Tedd amit jónak látsz! Nemtudnàl találkozni a sràccal? Lehet ha megismered megváltozik a véleményed.
2016. jún. 13. 20:40
 24/40 A kérdező kommentje:
Kinézetre egy igazi meleg, nyomi gyerek. Nem szeretném őt megismerni. A barátnőm, tudja, hogy ez rossz nekem ezért nem is alszik ott. A sráchoz nekem semmi közöm nincsen. Nem is akarom, hogy legyen. Nincsenek meleg barátaim, nem is szeretném, hogy legyenek. Semmiben sem vagyunk hasonlóak. Nálam egy barátság az akkor jöhet össze, ha hasonlít rám. Persze nem kinézetre, hanem személyiségre gondolok.
2016. jún. 13. 20:44
 25/40 anonim válasza:
8%
Nemszabad engedni!Jol tetted,hogy nem engedted meg neki, de viszont nemszabadott volna sertegetned.Kerj tole bocsanatot es higgadtan beszeljetek meg,hogyha megengeded annak fennalnak a veszelyei.
2016. jún. 13. 20:45
 26/40 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem, többször is. Amint legközelebb találkozunk biztos, hogy sokat fogunk beszélgetni róla. Köszönöm szépen, hogy megadod az igazam.:)
2016. jún. 13. 20:46
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az én férjem pont ugyan így van a meleg pasikkal.;) Mint írtam màr én csaj vagyok. Màshogy làtom mint ti fiúk!
2016. jún. 13. 21:13
 28/40 A kérdező kommentje:
Valószínűleg te látod jól. Hisz mégiscsak.. Köszönöm szépen a választ!
2016. jún. 13. 21:18
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy az én meglátásom a jó! Csak van meleg haverom! Màshogy vagyok vele mint ti pasik! Ennyi:) Mentem aludni! Szia
2016. jún. 13. 21:26
 30/40 anonim ***** válasza:
94%
Akik a tiltás mellett vannak: ti mégis hol éltek? Ez nem a középkor, hogy a férfinek korlátlan hatalma van a nő fölött, és tiltson neki dolgokat. És mellesleg ez fordítva is igaz. Meg lehet azt szépen mondani, hogy neked valami nem tetszik, de tiltani! Ha szeret, akkor tiszteletben tartja az ellenérzéseidet. Egyébként valaki előttem nagyon helyesen írta, hogy ha akr, úgyis megcsal, de valószínűleg nem egy meleg sráccal. (Zárójeles megjegyzés, hogy röhej milyen homofób nép ez a magyar. Nem akarok senkit megbántani, meg semmi, de ez a hozzáállás, ami pl itt is van, elég elmaradott. Nem kell szeretni, de legalább ne nyiltan mondjatok már ilyen dolgokat! Mindegy, itt most nem ez a lényeg.) Mindenesetre szerintem az esetben nincs igazi bűnbak, a srác is hibás, hogy meghívta (Ebben plegyetértek veled, egy lány ne alaudjon kettesben fiúval, aki nem a barátja. Társaságban már megint más.), a barátnőd is hibás, mert igen mondott anélkül, hogy belegondolt volna neked ez milyen érzés, és te is hibás vagy, amiért heveskedtél. Ja, igen még egy utolsó dolog, nem kéne sértegetned valakit, akit igazából nem is ismersz, csak mert egyszer tett valamit, ami neked nem tetszik... 18/L
2016. jún. 13. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!