Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a legjobb barátotok (akire már jóideje másképp nézel, mint egyszerű barát) meleg? Valahogy ezen túl lehet lépni?
21/L vagyok, ő 23/F. Egy éve ismerjük egymást, nagyon jó barátok vagyunk, én már lassan fél éve többet érzek iránta, mint egyszerű barátság (nem vagyok benne biztos, hogy ezt szerelemnek lehetne hívni, de elég komoly vonzalomnak biztosan), de nem igazán éreztem magam késznek egy kapcsolatra (ez most nem fontos, régi dolog), ezért nem mondtam neki, úgy voltam vele, még nincs itt az ideje.
Nagyjából egy hete azonban elmondta nekem, hogy meleg, nem tudom, miért csak most, talán nem akarta, hogy tudjam.
Egyáltalán nem számítottam rá, mert semmilyen jele nem volt.
Hogyan reagálnátok ti?
Nagyon kedvelem őt, szinte mindenben hasonlítunk, és nem is akarom otthagyni csak azért, mert meleg - semmi bajom velük ugyanis -, de tartok tőle, hogy így nagyon nehéz lesz. Mit tudnék tenni? Ebből már nem jövök ki jól, ugye?
Ha emiatt nem leszel többé a barátja akkor nagyon rossz ember vagy felse tudod fogni milyen nehéz ezt elmondani én négy éve ismerem a legjobb barátomat aki szintén lány és még mindig nem mertem neki elmondani ugyanis ha nem tudnád a társadalom nem valami befogadó ezen a téren úgyhogy értékelhetnéd hogy elmerte mondani tehát tart téged olyan jó barátjának hogy megoszt veled egy ilyen horderejűdolgot
és amúgy a vonzódás hozzá elfog múlni amint tudatosul benned hogy a fiukat szereti 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!