Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök ott akarna aludni egy meleg fiúnál?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akit nagyon imádok és ő azt mondta nekem, hogy ő ott alszik az egyik meleg barátjánál akivel még nem is találkozott. Leírta nekem, hogy tudja, hogy nekem ez mennyire fáj és ettől ő is szenved. Annyira ideges lettem, hogy leírtam neki, hogy nem találkozhatnak amit nagyon bánok, mert senkitől nem akarom eltiltani. Veszekedtünk rajta nagyon sokat és még sértegettem is néha. Bocsánatot kértem tőle utólag, de annyira dühös lettem, hogy nem bírtam már ki. Megbeszéltük, hogy nem alszik ott, de nagyon kevés időt tudnak találkozni (aminek örülök is). Most ha megengedtem volna neki akkor az már a becsületemet is sértette volna, mivel egy fiú álljon ki a barátnőjéért. Igaz, hogy meleg a srác, de akkoris nagyon féltékeny vagyok. Tegnap beszéltünk vele sokat erről, de még mindig nagyon fájdalmas érzés. Úgy kellett volna kezdenie, hogy magától elmondja, hogy inkább nem alszik ott miattam. Ebben szerintem nem csak a barátnőm a hibás, hanem a gyerek is, akit legszívesebben orrba vernék, mikor tudja, hogy barátja van, megis meghívja magához. A gyereket is elkezdtem sértegetni, a barátnőmnek elmeséltem, hogy ha olyan jó barátok akkor az a r*hadék már régen találkozót megbeszélt volna vele. Erre a fiúra eddig is nagyon féltékeny voltam, mivel minden képén megjelölgette egy közösségi oldalon. A fiú le is írta neki, hogy szereti (barátként). Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. jún. 13. 19:26
1/40 A kérdező kommentje:
15/f
2016. jún. 13. 19:27
2/40 anonim válasza:
nekem nem tetszene ha a csajom meleg fiúkkal baszna, és ha ráér mier nem veled van?
3/40 anonim válasza:
Sztem egy kicsit túlreagáltad, még akk is, ha vmilyen szinten igazad van. A csávó részéről ez tényleg furcsa, de a csajt megértem, és sztem vele nem kellett volna így bánnod. Önuralom bakker, ok h féltékeny vagy, de ezt ne rajta vezesd le, csak beszéld meg vele, de ne sértegesd, mert sztem semmi rosszat nem tett.
4/40 anonim válasza:
Nalunk nem divat ellenkező nemueknel ottaludni.
5/40 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ezen annyira felkapnod a vizet, hiszen meleg a srác. Azon sem akadsz ki (gondolom) ha valamelyik lány barátjál alszik. Viszont arra nyugodtan megkérheted, hogy ne aludjon nála, mert ez téged zavar, csak ne tiltsd el tőle. Valószínűleg meg fogja érteni :)
6/40 A kérdező kommentje:
Nagyon megbántam, hogy sértegettem őt. Bocsánatot kértem tőle, nem is egyszer. És neki akkor van ideje, nekem pedig nincsen, mivel itt van a nyári gyakorlat ideje, ami nekem egy kissé hosszas és fáradalmas.
2016. jún. 13. 19:32
7/40 anonim válasza:
Te ismered a meleg srácot?? És a srác előtted bevallotta, hogy meleg??
8/40 A kérdező kommentje:
Túlságosan is féltékeny és ragaszkodó vagyok, ezért kapta fel rajta ennyire a vizet. De ez akkoris nagyon fájdalmas érzés nekem. Ha tehetném elbeszélgetnék azzal a gyerekkel. Ha én aludnék leszbikus lányoknál a barátnőm megölne engem.
2016. jún. 13. 19:33
9/40 A kérdező kommentje:
Nem vallotta be. De mivel már volt barátja... Az is lehet, hogy biszexuális. Egyre paranoiásabb vagyok.
2016. jún. 13. 19:34
10/40 anonim válasza:
Ne érezd magad szarul, 100%-osan igazad volt. Tök mindegy, hogy veszekedtél vele. Mérlegeljünk, melyik a kisebb bűn: veszekedni, vagy ottaludni egy ellenkező neműnél, miközben az illető kapcsolatban van...
Én a helyedben úgy leteremtettem volna a lányt, hogy lehet hozzám se szólna soha többet...Hogy fordulhat meg ilyen egyáltalán valaki fejében? o.O
Lehet engem is oltani :D Kérdező, írj privátot ha szeretnél dühöngeni egyet :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!