Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon gáz ha a barátnőm erősebb?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha a barátnőm erősebb?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok a barátnőm is 18 éves én 178cm vagyok és 70kg ő 183cm körül van és kb 80kg. Jár vizilabdára és múltkor szóba került hogy ki az erősebb és kiderült hogy jó 15kg val többel nyom fekve mint én, illetve megpróbáltam felemelni de szinte meg se birtam mozditani mig ő szinte egykézzel feltudott emelni. Szerintetek ez nagyon ciki?

2016. jan. 27. 18:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem mondanám izmosnak inkább nagy darabnak szóval azért nem szálkás 50es karja van.:D
2016. jan. 27. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak ne hangoztasd!
2016. márc. 24. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!