Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem lehet megemészteni, ha egy lány erősebb nálatok?
Ha véletlen kiderül, hogy egy lány erősebb, mint ti, azt valahogy az összes fiú, akit ismerek, úgy éli meg, mintha a világ összedőlne körülötte, hogy ő a világ szégyene, és lehetőleg ne jusson senki tudomására?
Miért nehéz túllépni a dolgon? Igazából ez nem számít semmit.
Mert olyan,mintha a nemek felcserélődnének... érted.
A fiúnak is gáz,mert gyenge. Viszont a lányoknál a túlzott izomzat nem nőies ---> csúnya.
Utólag megjegyezném,hogy az olyan lányokat,akik arra verik magukat,hogy erősek,meg hány embert vertek már meg,egyenes kerülöm.
18F
Köszi a válaszokat!
1: De ez olyan butaság. Ez olyan, mintha a pasi annyit érne, amennyi a fizikai ereje.
2: Sajnos ritkaság az ilyen.
3: kb 68 kg
Tudod...engem ez nagyon nem izgat :) Ha erősebb...akkor erősebb. Ennyi :D Most mit szégyenkezzek rajta ha ilyen lenne? Én felvállalom azt hogy milyen vagyok...akinek nem tetszik ez, az így járt :"D Magasról teszek az ilyes fajta elítélésre, beszólogatásokra.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!