Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít szerelemnek? Mármint mi a különbség tetszés es szerelem kozt? (Tudod h a szerelem erősebb)
Tudod mi a szerelem? (...) Látni azt, amit senki más nem lát. És hagyni, hogy a másik lássa azt, amit senki másnak nem akarsz megmutatni.
Luca Di Fulvio
Szerintem semmiképp nem vagy szerelmes, ez csak a gyerekek, tinik fejében létezik, hogy meglátnak valakit, és szerelmesek lesznek.
Sokan nem tudják, mi a szerelem.. A vonzódás például nem az.
Te lehet, hogy vonzódsz ehhez a fiúhoz, vagy ahogy mondtad is: tetszik neked.
Szerelem kialakulásához azért több kell. Közös élmények, emlékek.. Ezt majd talán akkor érted meg, ha legalább annyi idős leszel, mint én.:)
Sokan fognak még tetszeni, de szerelmes ritkán leszel.:)
19/L
Ha valaki tetszik és bejön neked akkor tetszeni akarsz neki és zavarban vagy a társaságával, talán még egy csókot is tudsz vele képzelni de semmi több. Ez vagy te.
Ha szerelmes vagy folyton rajta jár az agyad, és azt érzed h érte sok mindent feladnál és igen mint ahogy mondták biztonságot ad.
A szerelemhez elengedhetetlen h közelebbről ismerd a másikat (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!