Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha a barátnőm erősebb?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok a barátnőm is 18 éves én 178cm vagyok és 70kg ő 183cm körül van és kb 80kg. Jár vizilabdára és múltkor szóba került hogy ki az erősebb és kiderült hogy jó 15kg val többel nyom fekve mint én, illetve megpróbáltam felemelni de szinte meg se birtam mozditani mig ő szinte egykézzel feltudott emelni. Szerintetek ez nagyon ciki?2016. jan. 27. 18:16
1/12 anonim válasza:
Ciki de nagyon... Skanderben is lenyom? Amugy ha őt nem zavarja es teged sem akkor oke de hogy fogod az utcan megvedeni ? Szerintem kezdj el te is sportolni!
2/12 anonim válasza:
Hát, ha 80 kilós barátnőd van aki 183 centi magas, akkor szerintem nem csak nálad erősebb!
Szerintem egészen addig nem gáz, ameddig nem kaptok össze valamin úgy keményebben. Akkor menekülj. :)
18f
3/12 anonim válasza:
Hát nem kell reklámozni :D
Ha téged meg őt nem zavar, más meg nem tud róla, akkor rendben van :D
Szerintem nem probléma :D
4/12 True Damage válasza:
Hu haver...ovatosan balhezz ossze vele :'D
5/12 A kérdező kommentje:
Szkanderoztunk is már de ott még jobban leégtem nem tudtam megmozditani a kezét két kézzel is alig:D.Szerintem ha elkezdenék edzeni se hiszem hogy erősebb lennék nála mert jóval nagyobb a karja is
2016. jan. 27. 18:44
6/12 anonim válasza:
erőség nem azon mulik hogy hány kilót birsz felemelni..
egy testépitő megemeli a 200+ kilót is de egy pankrátor aki csak a 150 et birja laza öszecsapja, vagy elkezdel futni utnad fut es nekik ez mar megterhelés:'D
7/12 anonim válasza:
Sztem nem súlyfüggő h ki milyen erős.
52kg 162 cm 15 éves lány vagyok... egyáltalán nem gyúrok😂
De a velem egykorú fiúkat simán lenyomom.
Ht am nem ciki h lenyom. De azért másnak ne beszéljetek erről😂
8/12 anonim válasza:
Nem hinném hogy ciki(ha csak nem sérti az önérzeted)..ő aktívan sportol,nem is akármit(a vizilabda kemény), de lehet hogy ilyen a genetikája.. az csak egy sztereotípia hogy a fiúk erősebbek a lányoknál(mert általában úgy van,de kivételek nagyon is vannak)..
10/12 anonim válasza:
de milyen izmos csajod van má' xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!