Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha beszólogat a párom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beszólogat a párom?

Figyelt kérdés
A párom 25 éves, egy éve vagyunk együtt. Nagyon sokat csajozott, sok szexuális partnere volt, még prostizott is. Mióta velem van lekomolyodott, de szokott beszólogatni más lányoknak és más lányok fenekét csapkodni... Engem ez zavar, mit tegyek? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez nagyon zavar? És hogy értessem meg vele, hogy ilyent párkapcsolatban azért nem illik csinálni? Neki sem esne jól, ha én beszólogatnék más férfiaknak...

2015. dec. 7. 13:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ismét mondom, előttem sosem csinált ilyent, a hátam mögött is csak részegen nagyon ritkán.
2015. dec. 7. 15:42
 12/13 anonim válasza:
azthittem az épp elég ::DD:D ez elég gáz:D
2015. dec. 8. 08:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazad van! Ha nem elotted csinalta, hanem a hatad mogott, raadasul ittasan, az semmiseg. Raadasul meg oszinte is, hisz bevallotta. Tunemeny egy ember, szegenynek meg kell bocsajtani, hisz az hogy vki ittasan csinal vmit, az olyan mintha zarojelben tette volna.
2015. dec. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!