Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha beszólogat a párom?
Figyelt kérdés
A párom 25 éves, egy éve vagyunk együtt. Nagyon sokat csajozott, sok szexuális partnere volt, még prostizott is. Mióta velem van lekomolyodott, de szokott beszólogatni más lányoknak és más lányok fenekét csapkodni... Engem ez zavar, mit tegyek? Hogyan magyarázzam el neki, hogy ez nagyon zavar? És hogy értessem meg vele, hogy ilyent párkapcsolatban azért nem illik csinálni? Neki sem esne jól, ha én beszólogatnék más férfiaknak...2015. dec. 7. 13:46
1/13 anonim válasza:
hogy tudsz egy ilyen gusztustalan kiélt patkánnyal élni?látszik hogy pasiból van,lőd fejbe
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tud a múlton változtatni, de megbánta...
2015. dec. 7. 13:57
3/13 anonim válasza:
az ilyen emberek nem változnak,tudod a vér nem válik vízzé
4/13 anonim válasza:
Ha ilyen alakot valasztottal magadnak, akkor viseld el hogy ennyibe vesz teged. Aki szereti az esot, szeresse a sarat is.
5/13 anonim válasza:
Jól mondják az előttem válaszolók... egy ilyen sosem fog változni. Viseld el ha ez ilyen szar.házi kellett. Kb ennyit érsz neki... jah, megkomolyodott... :D Látom...
6/13 1112 válasza:
Ijessz rá, hogy lehet, mást keresel, elhagyod, ha nem hagyja abba. Vagy mond meg neki, hogy te komoly párkapcsolatra vágytál ,és azt hitted hogy ő is. És ha szeret téged, akkor ne tapogasson más lányokat, mert az neked rosszul esik, és értse meg. Mert ha nem értitek meg egymást, akkor értelmetlen ez a kapcsolat. Vagy akkor magyarázza el ő, hogy miért fontos annyira más lányok popsiát csapkodnia meg ilyenek. És ha talál megfelelő érvet, hogy miért szükséges neki feltétlenül, mikor amúgyis itt vagy neki te, aki a barátnője; na, akkor el is hagyhatod. De ha meg simán azon elgondolkozik, hogy neked ezek a dolgok rosszul esnek, akkor talán hátha leszokik róla. De hát nem tudom. Haveroknak akar ezzel bevágódni esetleg, vagy csak úgy érzi, ő most a király, és megteheti, sőt, veled megteheti, hogy a szemed láttára. Habár legalább felvállalja, nyílt lapokkal játszik, tisztán; így ha akarod, bármikor elhagyhatod, mert ő nem titkolja el, hanem tudsz róla. És lehet, hogy a tűréshatárodat próbálgatja, habár az úgy eléggé gyerekes dolog. Meg amúgy a pasik alapból később szoktak érni, illetve tudok olyat, aki kb ennyi idős, és tök gyerekes. Szóval hát lehet az is, hogy majd "kinövi", de az is lehet, hogy ez már valamiért lételemévé vált.
7/13 anonim válasza:
Én nem lennék olyan férfival, aki más lányok fenekét csapkodja.
Az egy dolog, hogy a múltban mit csinált. De ha jól értem, ezt még most is csinálja.
Eleve gyerekes lányok fenekét csapkodni. Ebben a korban ez nekem már eléggé perverz.
Az én fenekemre próbálna rácsapni, akkorát kapna visszakézből, hogy többet nem lenne hozzá kedve :)
8/13 1112 válasza:
Ja és mondd meg neki, hogy neked mások az elképzeléseid egy párkapcsolatról. 6.vagyok megint
9/13 A kérdező kommentje:
Nem csal meg, előttem sosem csinált ilyent, de megegyeztük, hogyha ilyent csinál, akkor elmondja. Eddig nagyon ritkán fordult elő és akkor is részeg volt. De nem fogom tűrni ha még megesik.
2015. dec. 7. 14:11
10/13 anonim válasza:
Te naiv liba,ez a gyöker sose fog megváltozni,ha elötted ilyeneket csinál,képzeld el miket csinál ha nem vagy vele?
Tuti hogy megcsal,gondolkodj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!