Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Párom baráti körével mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom baráti körével mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok barátnőm haverjaival lenne gondom mit tegyek?

nem az a baj hogy féltékeny vagyok őstintén bevallom meg barátnőmnek is elmondtam hogy minimálisan de igen kicsit féltékeny vagyok mert a barátai nagy része csak fiúkból ál,azt mondta hogy gyugodjak meg mert ő mindenkire csak barátilag tekint de én szerintem a haverjai nagyobb részére ezt fordítva nem ezt mondható nem egy barátja hajtott már rá igaz össze is vesztek de kiis békültek olyan okkból hogy nem lesz több ilyen egyes haverjai meg elöttem is rá startoltak mert nem tudták hogy velem van igaz nem kerítettem neki nagy ügyet hisz friss kapcsolat is volt de már akkor rájöttem hogy milyenek is....nem szeretnék vitát ebből meg ilyen "gyere ki és játszuk le"mondatokat mert amikor külön lennénk 100%hogy az az ismerőse ott lenne.....valami tanács? (elnézést hogy ha elírtam valamit de telefonról fura mobilverzió nélküli oldalra írni )

2015. nov. 17. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is féltékeny voltam, és el is rontottam. Egyedül nem tudod megoldani, és ő se tudja megoldani... Megkéred, hogy álljon hozzájuk kicsit másképp. Tudom, hogy nem könnyű, sőt nagy valószínűséggel vita is lesz belőle, de egy kapcsolatban nem a barátokat, hanem a párt kell nézni.

Ha látod, hogy nyomulnak, és ő nem tesz ellen semmit, akkor el kell vele beszélgetni, ha kell erősebb szavakkal...

Helyedben, ha látnám, hogy rányomul egyik haverja, akkor ott helyszínen nekirontanák... Menned kell előre, neked kell megmutatni, hogy ő a tiéd, majd megtanulják.. Itt nem lehet barátságokat nézni, se semmi mást...

Lehet, hogy akinek nem volt komoly kapcsolata, az ezt nem érti... De én tapasztalatból írom. Ha lesz elég pontozó, valószínűleg nem lesz a válaszom 100%... De egyszer mindenki belátja, hogy a párunk a fontos, később pedig a család... És a barátok nem maradnak sose azok, akik voltak.. Tisztelet a kivételnek, aki elfogadja, hogy nem ő az első, hanem a másik fél szerelme.

2015. nov. 17. 15:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál főleg egy ilyen szemszögből,akivel ilyen megtörtént...szerintem ezt fogom tenni,hosszabb időre leülünk és megbeszéljük.most is kimentem vele vásárolni és mesélte hogy mi volt ma vele meg hogy rá írt a haverja és elmesélte hogy mit irtak egymással igaz engem ez nem érdekel ilyen oldalaktól egy pár csak veszekedik amit megfigyeltem ezért én nem szólok ilyenekbe bele de amit elmondot nekem meg szerintem másoknak is annyira leesne hogy a haverja tisztára belé zúgott inkább nem is akartam mondani mert nem akarok veszekedni,de egyszerűen nem jön rá hogy nem barátkozni akarnak vele....jó igaz belátom vannak régi barátai (fiú) aki normális de azok haverjai meg nem és mivel ha azokkal van (mert mindíg ha nem vagyunk együtt) akkor abból 100%hogy ráhajtanak....szeretem mert tényleg szeretem de ez így nem lesz jó...
2015. nov. 17. 19:02
 3/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy választás elé fogom állítani nem tudok mit tenni.....vagy ők vagy én...vagy csak az ilyen tényleges barátaival legyen tudom nem kéne féltékeny lennem de ha én is csak lányokhoz mennék és rámhajtanának kiváncsi lennék hogy ő mit szólna....bevallom nem akarom dobni mert szerelmes vagyok belé de ha ez lesz tovább akkor sajnos ez lesz....
2015. nov. 17. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem tenném. Neki is van magánélete. Oké... Nem szabad, hogy a kapcsonatánál előbbre helyezze, de van.

Ha most azt mondaná neked, hogy ő, vagy az a 3 csaj, akikkel szoksz beszélgetni, akikkel kijösz? Te mit mondanál? Nem tetszene.

A lányok erre a döntés elé állításra allergiásak.

2015. nov. 19. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy szakítsa meg mindrn kapcsolatát és csakis csak velem foglalkozzon de azt ne írjátok hogy egy minimálisan se legyek féltékeny olyanokra akik szó szerint arra hajtanak hogy meg*ugják....vannak nagyon normális haverjai akikkel el is vagyok még én is de sokakkal nagyon ellenkező esetbe vagyok
2015. nov. 20. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz, de ez nagyon kényes téma. Ha féltékeny vagy, egy bizonyos szintig normális. Sőt, kell is lenned, mert ha tényleg szereted, akkor alap dolog, hogy véded, és másoknak nem engeded, hogy hozzá közel kerüljenek...

De nem viheted túlzásba. Nem szabad mindig ezt szóba hozni (remélem nem is szokod de kell róla beszélni. Ha sokat mondogtod, az lesz a vége, hogy megunja és idegesíteni is fogja.

Egyszer viszont le kell ülni vele, és el kell neki mondani, hogy "Figyelj cica... Nekem ez így nem tetszik, kérlek gondoljuk át ezt közösen, és oldjuk meg, ne csak üljünk felette."

2015. nov. 20. 10:34
 7/7 A kérdező kommentje:
féltékenynek féltékeny vagyok szó ami szó de csak egyszer mondtam neki ,most inkább még halgatok szeretem ha a haverjaival van mert nem fog megunni :) (remélhetőleg..) csak tényleg annyi hogy egyesek ezt nagyon de nagyon férre értik,és nem veszi észre....ha erről a témárol leszálok lehet később azt veszem észre hogy már mással van...igaz nem olyan de mi van ha mégis kialakúl? :\
2015. nov. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!