Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kezd kiszeretni belőlem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd kiszeretni belőlem a párom? Mit tegyek el hogy újra belém szeressen, teljesen?

Figyelt kérdés

8hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel,voltak már kisebb-nagyobb problémák,de mindent legyőztünk,együtt.

Egyre kevesebbet találkozunk iskola miatt,ami egyrészt jó és rossz is,mert nem "idegesítem",szóval olyan 2hete gyorsan felkapja a vizet apróságokon is,amikről megpróbálok leszokni,de érzem hogy mindig én keresem és ő hiányzik nekem jobban. Ma átjött,és filmezés után mondta hogy mondani akar valamit,és elmondta hogy enyhült nála a szerelem,és ezért foglalkozik velem kevesebbet,és hogy csak barátságot szeretne,de attól legjobb barátok maradnánk,és ugyanúgy találkoznánk/bízhatnánk egymásban. Nem számítottam erre és eléggé durván ért,de tiszteletben tartottam és válaszoltam egy ,,rendben kicsim"-el,és a fülembe súgta hogy, ,,de... (ha valami olyat akar mondani ami számára fontos,mindig elpirul és elfordul) ,,...szeretlek"

Mosolyogtam rá,és simogattam az arcát,és mikor megakartam csókolni aztmondta ,,nem lehet",válaszul ,,de akarod",és ezzel szorosan magához húzott és megcsókolt. Még mindig nagyon szeret,ahogy én is őt,de nemtudom akkor pontosan mit érez,és hogy felerősítsem az érzelmeit,mit tehetnék?

2015. nov. 15. 21:27
 1/4 Piert ***** válasza:
Túl nagy a távolság köztetek. Köss be egy repeatert.
2015. nov. 16. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval többet legyek vele?
2015. nov. 16. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Valaki. :/
2015. nov. 21. 21:25
 4/4 anonim válasza:

Kedves kérdező:

Nem tudom pontosan, hogy mennyi idősek lehettek, de a tini kor arról szól az ilyen párkapcsolatokban, hogy a szerepeket próbálgatjátok, a másik nemmel ismerkedtek... A szerelem felkeltése, fenntartása minden embernek nehéz feladat, legyen bármilyen hosszú kapcsolatban is tapasztalata. Semmiképp sem jó, ha egy huza-vona kapcsolat lesz belőle, ha féltékennyé akarja tenni az egyik a másikat stb... A legjobban a bizalomra, meghittségre lehet építeni.

Javaslom, hogy kicsit olvass utána a Gary Chapman könyveiben taglalt öt szeretetnyelvnek. Ennek a lényege, hogy mindenkinek van egy szeretetnyelve, amin ő ösztönösen kifejezi a szeretetét a másik iránt, illetve ami által ő legjobban érzi, hogy szeretik és amin keresztül fel tudod tölteni a szeretetraktárát és akkor a legjobban szeretve érzi majd magát melletted. (Nem biztos, hogy kapásból tudni fogod, hogy neki mi a szeretetnyelve, de akár egy tesztet kitölthettek ketten érdekesség képen, vagy részletesebben beleolvasol valamelyik könyvbe). Ha tudod a szeretetnyelvét, akkor a leghatékonyabban szeretheted és ezt nagy eséllyel fogja ő is viszonozni.

2015. dec. 6. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!