Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Kiderült hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kiderült hogy a párom meg csalt de mégis engem szeret azt mondta

Figyelt kérdés
Abban kérem segítségeteket hogy, a barátnőm a mai napon kiderült hogy szombat óta csal, és sajnos amilyen hülye voltam nem vettem észre ez alatt az 1hét alatt. Nem tudom mi tévő legyek adtam neki 2 hét időt hogy gondolkozzon, mondta hogy irántam jobban érez mint iránta és engem szeret jobba de a másik félt is. Énis gondolkozom hogy meg bocsátsak e neki de én lehett hülye vagyok Nagyon szeretem a páromat és képes vagyok neki meg bocsájtani most történt meg először hogy meg csalt. Legszívesebben meg ölném magaam, és azon is gondolkozom hogy hogyan volt képes ezt meg tenni kérlek segítsetek nem tudom mi legyen gondolkozom de nem tudom mi legyen én szívem szerint meg bocsájtok neki mert nagyon szeretek a kis hülye majom páromat ennek ellenére is kérlek segítsetek nem tudom mi tévő legyek, viszont multhét pénteken volt egy kis veszekedésünk is és ne nézettek hülyének
2015. dec. 5. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a magam nevében tudok beszélni, de azt mondom, hogy én nem bocsátanám meg. Nekem a megcsalás nagyon nem fér bele, ráadásul azon a véleményen vagyok, ha egyszer megteszi, megteszi máskor is. Ráadásul ő folyamatosan csinálja ezt. Aki ezt meg tudja tenni a barátjával/barátnőjével, szerintem az nem szereti annyira. Ez persze csak az én véleményem.

Ha meg tudod bocsátani, és tényleg bizonyítja, hogy mindent megbánt, talán van esély.

17/L

2015. dec. 5. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, én nem tudom nagyon szeretem :'( és hát nem tudom mi tévő legyek nála voltam 1 hétig és nem vettem észre én hülye már hamar észre kellet volna vennem adtam neki időtt hogy döntsön mégis kit akar, de én voltam a hülye hogy nem vettem észre és elengedtem a haverjaival a PlayIt-re is és pont azzal az egyik személyel... Nagyon bánom hogy elengedtem nem tudom mit tegyek ő az egyetlen akit nagyon szeretek rajta kívűl nem tudnék senkit de nem tudom mit tegyek
2015. dec. 5. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ha lesz egy új párod és visszagondolsz erre kiröhögöd magadat majd...

Ezalatt a két hét alatt tuti, hogy újra megcsal... vagy mással lesz...

2015. dec. 5. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
17/F vagyok.. nem hinném, lehett hülyeség volt meg gyerekes nem tudom szoltam az anyjának is hogy mi van azt mondta beszélni fog vele és tudom hogy fog is mert ismerem az anyját, mert múlthét pénteken össze vesztünk aztán vasárnap minden rendben volt, egészen tegnapig.. Aztán ma kiderült ahogy be léptem a facebookjába, és az a legszomorúbb hogy még le is feküdt velem és most ezért vagyok meg zavarodva :'( ez már a második kapcsolatom és ugyan így végződött minden...Én hülye vagyok de meg tudok neki bocsájtani mert szeretem de nem tudom hülye vagyok vagy nem tudom :( egyszerűen rugózik az agyam meg tudok neki bocsájtani de nem tudom hogy mit tegyek :'(
2015. dec. 5. 20:55
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Megértem, hogy ki vagy akadva.

Figyelj! Ha igazán szeretne, akkor nem csalt volna meg! Ha valaki megcsal ne filózz azon, hogy megbocsájtsd vagy ne. Ha valaki megcsal, annak nem vagy igazán fontos. Átvert, hazudott és kihasználta, hogy bízol benne. Itt mégis hol a szerelem??? Nálam még a fogdosás is megcsalásnak számít. Hagyd a francba, fogadni mernék, hogy egy éretlen tini kislány... Te is fiatal vagy, használd arra az idődet, hogy olyant keresel, aki tisztel.

2015. dec. 7. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!