Volt vagy olyan Kismama, Anyuka itt aki negatívat tesztelt de kiderült mégis baba van a dologban?
Azt, hogy "sok" nőnél fordul elő, vitatnám. Megesik, de ritkán. Általában gond van, ha nem emelkedik megfelelően a HCG szint. Extrém ritka, hogy valaki egészséges terhesség mellett is negatívat teszteljen. A "sok" az túlzás.
Ha semmi tüneted nincs az ég világon, az sem baj. Mindenki másképp reagál (sőt, még azonos nő két terhessége is lehet más).
Ha ilyen régóta késik és negatív a teszt, akkor ez nem terhesség. Lassan két hetes késésnél már leugrana a tesztcsík a papírról. Holnap kiderül, mi történt. Sajnálom.
"Ha ilyen régóta késik és negatív a teszt, akkor ez nem terhesség."
2 (!) napos késésnél tesztelt, azóta nem ismételte.
Kérdező,
nem, nem olyan gyakori, hogy később emelkedjen a hcg, AZ viszont NAGYON gyakori, hogy valaki túl korán tesztel és azért negatív.
Lehet, nálad 2 napos késésnél korai volt. Teszem azt, ha nem az eddigi leghosszabb ciklusodhoz viszonyítottad a késést, akkor könnyen lehet. Mondjuk átlag 30 napra szokott, de volt már 34 napos is, és te a 32. napon teszteltél. Ez esetben könnyen korai lehet.
Rég meg kellett volna ismételned, már csak azért is, mert ha 9 napja nem mutatta, akkor nem biztos, hogy az orvos már látna valamit. Pozitív teszt után ~2 héttel szoktak látni valamit.
Szerintem meg csinálj még egyet. Akár most is ha tudsz venni. 9 napja nem teszteltél. 2-3 napos késés után előfordul, hogy valaki tesztje negatív, aztán mégis babás. Ha csak egy pár nappal volt később péd..
És nem, nincs baj. Én is tünetmentes voltam kb 2 hétig, miután késett. Az ég világon semmit nem éreztem addig.
Még 1 tesztet csinálj. :)
Vagy doki - vérvétel és máris kiderül h van e baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!