Volt már úgy valaki, hogy késett a menstruációja de semmi terhességi tünetet nem produkált még 2 nap után és később mégis kiderült hogy terhes?
nekem csak annyi hogy kissé feszült vagyok, meg fáradt is de ez lehet a sok munkától, stressztől is persze. ha még 2 napig nem jön meg tesztelek és kiderül.
ja és még annyi h menstru előtt általában érzékenyek szoktak lenni a melleim de most nem.
Kiegészült a dolog annyival hogy mostmár érzékenyek a melleim is.
néha mintha émelyegnék is de azt nemtudom nem e az izgalom miatt van. Délután vagy holnap reggel ha addig nemjön meg csinálok egy tesztet.
szia! igen és negatív :/ aznap meg is jött.
a melleim már nem fájnak, viszont valahogy más mint szokott.
picit sötétebbek is a mellbimbóim,keményebbek is meg ilyen kis pontok vannak körbe a szélein amik kidomborodnak.
dehát terhes biztosan nem vagyok, mert elég jóminőségű tesztet csináltam (ami még azt is kiírja hogy hány hetes a magzat ha terhes valaki) meg rendesen meg is jött e menstruációm. szóval nemtudom :/ de semmim sem fáj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!