Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon szeretném már! Néha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretném már! Néha úgy érzem hogy nem bírom tovább.14/L (? )

Figyelt kérdés
14éves lány vagyok.Van egy barátom aki 16 éves és kerek fél éve eggyütt vagyunk.Amikor összejöttünk nagyon szerelmes voltam belé ,de ez az egész átalakult olyan mértékű szeretetté ,hogy nem tudnék nélküle létezni.Nagyon sokszor előfordult már hogy célozgatott a szexre viszont egyáltalan nem rámenős sőt még aranyosnak is mondhato.Egy párszor már beszéltünk a dologról de soha nem tudtunk a végére jutni.Szinte mindig amikor átölelem vagy akár megcsókolom azt érzem hogy szeretném most azonnal megtörténne.Amikor egyedül vagyok vagy akár órán ülök ,buszra várok stb. Akkor is sokat fantáziálok rólaMegszeretém tenné, szeretném ,hogy még jobban egymáséi legyünk!Nagy hülyeséget csinalnék ha ez valóban megtörténne?!
2015. júl. 6. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még hozzá, később megbánnád, főleg ha netán rosszul védekeztek... Elszakad az óvszer vagy bármi, teherbe esel, oda az egész jövőd. Ha abortusz, lehet többé nem lehet gyereked, ha megtartod nem fogsz tudni rendesen továbbtanulni, dolgozhatsz minimálbérért gyereknevelés mellett. Ha a srác is ugyanígy szeret téged, ki fogja bírni, hogy te is benne legyél a korban. Nem azt mondom, hogy ráérsz 20 évesen is elveszíteni a szüzességed, főleg így, hogy megtaláltad akit szeretsz, de szerintem legalább 16-18 éves korban ideális az első. Bár, valakinek még annyi idősen sem javasolnám, mert annyira felelőtlen. Ha mindketten tisztában vagytok a helyes védekezéssel, és nem csak hiszitek, hanem egy felnőtt felvilágosított benneteket amire ti tényleg odafigyeltetek és meg is jegyeztétek, azt mondom 15 éves kor már rendben, de az is határeset. 17/L
2015. júl. 6. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Egy 14 éves kislány még akkor sem érett a szexre, max azt hiszi..!!
2015. júl. 6. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, óvatosan ezzel! Gondolom, nem kell részleteznem a nemi betegségeket, a nem kívánt terhességet, stb.

Sőt, arról is lehet szó, hogy csak nagyon kíváncsi vagy, milyen a szex, nem magára az aktusra vágysz, hanem hogy megtudd, milyen.

2015. júl. 6. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az előttem szólokkal, szerintem is túl fiatal vagy még ehhez. Hiába írják egyesek, hogy nem a kor számít! 14évesen még GYEREK és bőven ráér.
2015. júl. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!