Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Úgy érzem, depressziós lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, depressziós lettem a férjem miatt. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok,egy gyermekkel. Mindketten dolgozunk,/ a férjem többnyire itthonról/.Egy garzonban élünk,ami a férjem tulajdona.Van házasság előtt összegyűjtött pénzem,és közösen félretett pénz is.A lényeg tudnánk nagyobb lakást venni,ő nem akar /anyósom telebeszélte a fejét,hogy ez így az övé,úgy meg már közös lenne/.Felajánlottam a házassági szerződést is,hogy írjuk meg,ő hozott egy lakást kb. 5 milliót ér/,én meg "csak"3 milliót.Ebbe sem megy bele.A problémám,hogy egyre többet ugráltat,pl.nem pakoltam össze rendesen,mert kint maradt 1-2 építőkocka stb.Most szombaton is dolgoztam,eljött anyósom 1-2 órára,és azzal várt haza a férjem,hogy én nem csinálok itthon semmit,2 napja nem porszívóztam stb.Időnként segít,de csak ha kedve van.A hétvégén az is kiderült,hogy aláírt kezességet a tudtom nélkül a haverjának és nem törleszti a hitelét.Már hetek óta sokat sírok,már hazafelé sírok a villamoson.Alvászavaraim vannak,megy a hasam hetek óta.Hétvégétől meg már teljesen kész vagyok.
2015. máj. 15. 18:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Fogod a pénzedet és a gyerekedet és elköltözöl. Ha ebből sem ért, akkor ennek vége. Komolyan azért nyomorogtok hárman egy garzonban, mert nehogy tulajdonrészed lehessen? Hát akkor talán költözzön össze az anyucikájával és háljanak is együtt, hogyha benne jobban megbízik.
2015. máj. 15. 18:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Akik priviben írtatok pszichológusok vagytok,vagy hogyan akartok segíteni?Nem igazán világos.
2015. máj. 15. 18:20
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es!

Sajnos én is ezt az utat látom csak,különben én készülök ki teljesen.

2015. máj. 15. 18:23
 4/16 PearlDiver ***** válasza:
100%
A leírásodból az látszik, hogy nem kommunikáltok túl jól/aktívan a férjeddel. Ezen még megpróbálhatnál javítani, visszanyúlni a kapcsolatotok szebb időszakaihoz, és erőt meríteni belőle. Én magam nem vagyok pszichológus, de szakember valószínűleg sokat tudna neked segíteni. Akár párterápiában is érdemes gondolkodni- persze ehhez ő is partner kell legyen.
2015. máj. 15. 18:45
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. máj. 15. 18:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Nalunk hasonlo volt a helyzet. Igyekezz komunikalni de higgadtan es egyertelmuen. Nekem az ugraltatas es a nem csi alsz semmit a legbantobb...a ferjednek onmagaval van baja. A parterapiat en is javasolnam. még most időben, neked meg tobb onbizalmat, barati tarsasagot, sportot.
2015. máj. 15. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A férj nem "ugráltat" - ha úgyis otthonról dolgozik, akkor összeszedi, meg porszívózik - (én is voltam férj, és én is sokat dolgoztam otthon)

Ami a fontosabb a férj, nem az anyukájával beszéli meg a jövőt, hanem a feleségével.

Meg, hát aki férj, az nem vállal közös anyagi felelősséget a felesége tudta nélkül.

Szóval, akivel élsz, az már kilépett a házasságból.

2015. máj. 16. 09:06
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó.Jó ezt látni egy férfi szemszögéből.Így érzem,csak magamnak sem mertem bevallani.

Kérdeznék tőled: Miért nekem kell kimondanom,hogy vége?Miért nem mondja ő,ha már nem akar közös jövőt?Könnyebb lenne nekem is lépni,ha kimondaná,nem szeret,nem kellek.

2015. máj. 16. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Azért hagyja ezt is rád, mert értetlen.

Aki a "saját" tulajdonát fontosabbnak tartja a feleségénél...

Valahogy az az érzésem, hogy apának se valami fényes.

Kint marad egy-+két építőkocka, - ebből ara gondolok, hogy nem ő játszik a gyerekkel, mert akkor ő pakolná el.

És amúgy is, ahol kisgyerek van, ott nincs REND. :D

2015. máj. 16. 11:11
 10/16 A kérdező kommentje:

Mióta elmúlt 3 éves a kisfiunk többet foglalkozik vele.Előtte alig.De hamar megunja,vagy elfogy a türelme.

Mióta visszamentem dolgozni,tény,hogy időnként el vagyok maradva a házimunkával.De ahol kisgyerek van,ott valóban nincs sokáig rend :)

2015. máj. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!