Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, depressziós lettem a férjem miatt. Hogyan
tovább?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok,egy gyermekkel. Mindketten dolgozunk,/ a férjem többnyire itthonról/.Egy garzonban élünk,ami a férjem tulajdona.Van házasság előtt összegyűjtött pénzem,és közösen félretett pénz is.A lényeg tudnánk nagyobb lakást venni,ő nem akar /anyósom telebeszélte a fejét,hogy ez így az övé,úgy meg már közös lenne/.Felajánlottam a házassági szerződést is,hogy írjuk meg,ő hozott egy lakást kb. 5 milliót ér/,én meg "csak"3 milliót.Ebbe sem megy bele.A problémám,hogy egyre többet ugráltat,pl.nem pakoltam össze rendesen,mert kint maradt 1-2 építőkocka stb.Most szombaton is dolgoztam,eljött anyósom 1-2 órára,és azzal várt haza a férjem,hogy én nem csinálok itthon semmit,2 napja nem porszívóztam stb.Időnként segít,de csak ha kedve van.A hétvégén az is kiderült,hogy aláírt kezességet a tudtom nélkül a haverjának és nem törleszti a hitelét.Már hetek óta sokat sírok,már hazafelé sírok a villamoson.Alvászavaraim vannak,megy a hasam hetek óta.Hétvégétől meg már teljesen kész vagyok.
Én első perctől kezdve pelenkáztam, fürdettem, meg szerettem.
Szerintem se akkor probléma, ha el vagyTOK maradva néha a házimunkával, az a baj, ha TE vagy elmaradva velük.
Én egyedül élem, most megy a mosás, és majd mindjárt a takarítás. Gondolom, ha (helyesen) otthagynád a férjet, anyukája örömmel átveszi ezeket a munkákat is.
Aztán, ha anyuka meg nem lesz már?
2015. máj. 16. 11:42
12/16 anonim válasza:
Megdöbbentő, hogy mennyire rosszul választanak párt az emberek...oké, hogy néha kompromisszumot kell kötni, de aki ebben semennyire se partner, azzal hogyan? Úgy látszik, a párodnak anyukád az első. Megváltozni nem fog, nem vagy fontos neki, döntsd el, hogy maradsz mellette és még depressziósabb leszel, vagy lelépsz. Gyerekkel se lehetetlen manapság társat találni, sok az elvált ember. Szerintem ez a járható út. Ja és a hiteles sztori az már csak hab a tortán, az is bizonyítja, hogy nem a társad.
2015. máj. 18. 21:56
13/16 anonim válasza:
Nekem úgy látszik, hogy a kedves férjed nem vált le a mamáról, az meg arra hajt, hogy ez a házasság elromoljon és a kis fia visszaköltözzön hozzá. :-(
Az anyóst kicsit ki kéne zárni a házasságból. Én férj létemre sokat mosogatok, mosni is szoktam és ha megtehetném nagyobb lakásba költöznék a kis feleségemmel. Ha az anyós ebbe belebeszélne, elküldeném a pycsába. 42f
42f
2015. jún. 8. 16:59
14/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam kizárni,én csak családi ünnepeken találkozom vele.A férjem nem tilthatom tőle,hisz az édesanyja.Neki kellene eldönteni,hogy mit akar.
2015. jún. 8. 19:45
15/16 anonim válasza:
Igen, pontosan, ez az ő dolga lenne, meg az is, hogy téged megvédjen az anyja ellenében is, úgy tűnik ezt ő nem látja (be). Esetleg jelentsd be, hogy most egy hétig nem fogsz csinálni semmi házimunkát, hogy lássa a különbséget, és tényleg ne csinálj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!