Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem ki fogok ábrándulni a férjemből, ha ezt tovább így folytatja.
Figyelt kérdés
A problémám az,hogy állandóan számítógépes játékokat játszik,de sajnos napi több órát. Hazaérek és semmit nem csinál. Már kezdek ebbe beleunni és kezd kiábrándító lenni ez a sok játék. Számomra ez abszolút nem férfias. Már beszéltem vele arról, hogy zavar, de változtatni sem próbál rajta. Régebben sokat szeretkeztünk, most pedig csak 1-2 van maximum. Sokszor hangulatom sincs hozzá. Mit tegyek? :(2015. máj. 19. 22:51
1/21 A kérdező kommentje:
Mármint heti 1-2 szeretjezés van csak. Fiatalok vagyunk. Én 26, Ő 27.
2015. máj. 19. 22:53
2/21 RRR válasza:
keresd-keressétek meg az okot és oldjátok meg
ha nem megy
akkor vagy szerető
vagy válás
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De ehhez ő is kellene. :(
2015. máj. 19. 22:56
4/21 anonim válasza:
Pedig milyen jók is azok a játékok... :) na de félretéve a viccet!
Ez valami póttevékenység lehet, mert lehet jókat játszani egy-egy alkalommal, de rendszeresen és naponta több órát, az már valami mást jelent.
Ha már a szexet sem akarja, akkor el kell gondolkozni, vajon miért hidegültetek el egymástól?
Nekem úgy tűnik, persze ehhez kevés az infó, hogy a sz.gépes játék már nem az ok, hanem a következmény(e valaminek).
5/21 RRR válasza:
az nagyon nem sok!
ő nem is hajlandó erről beszélgetni?
6/21 anonim válasza:
mivel tolja? komolyan kérdezem :d
7/21 anonim válasza:
De mit csináljon mást? Mondj már pár dolgot amit szívesebben látnál, ha csinálna. Férfiasabb lenne ha a meccset bámulná egész nap? Ha a kocsmában ajvékolna? Minek szexelnétek többször ha állításod szerint pont neked nincs hozzá hangulatod?
8/21 A kérdező kommentje:
Ezt már akkor is játszotta mikor még nem ismert engem. De ez már függőség lehet nála. Szexelünk, de csak heti 1-2x. De valahogy zavar,hogy ennyit játszik, emiatt testileg sem kívánom úgy. Lehet furán hangzik.
2015. máj. 19. 22:58
9/21 A kérdező kommentje:
Lövöldözős játékokat játszik. Csak kiábrándító, hogy teszek-veszek itthon, ő meg csak játszik. Komolyan néha olyan még mint egy tini!
2015. máj. 19. 23:00
10/21 anonim válasza:
De miért nem mondod el mit tol? Engem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!