Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Úgy érzem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy érzem ki fogok ábrándulni a férjemből, ha ezt tovább így folytatja.

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy állandóan számítógépes játékokat játszik,de sajnos napi több órát. Hazaérek és semmit nem csinál. Már kezdek ebbe beleunni és kezd kiábrándító lenni ez a sok játék. Számomra ez abszolút nem férfias. Már beszéltem vele arról, hogy zavar, de változtatni sem próbál rajta. Régebben sokat szeretkeztünk, most pedig csak 1-2 van maximum. Sokszor hangulatom sincs hozzá. Mit tegyek? :(
2015. máj. 19. 22:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De beszélünk róla és utána 1-2 napig visszafogja magát, aztán megint folytatja.
2015. máj. 19. 23:01
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevüket pontosan, nem is érdekel. Csak annyit hogy katonás lövöldözős.
2015. máj. 19. 23:02
 13/21 Mumusan ***** válasza:
Ha már akkor is játszott mikor megismerkedtetek akkor miért nem zavart? Ültesd le, magyarázd el neki hogy ez már sok, és változtassatok közösen rajta. Ajánlj fel neki egyéb közös tevékenységeket. Ha nem reagál, és te sem tudod elfogadni, akkor lépni kell.
2015. máj. 19. 23:05
 14/21 anonim ***** válasza:
12%

neki ez a szórakozás,van egy felesége az rendet rak,mos főz,én se csinálnék semmit otthon,ha megcsinálják helyettem,minek?

a szex hiány mondjuk furcsa,lehet képről kéne látni téged, hogy megértsük miért is játszik inkább az egérrel mint veled haha

a lényeg hogy okkal történnek dolgok :DD

2015. máj. 19. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

Olyan, mint egy tini:

Igen, mi pasik felnőtt korban is olyanok vagyunk, mint a gyerekek. Ezt tudomásul kell venni. :)

Szex:

Vigyázz, mert ez egy ördögi kör! Heti 1x-2x, te ezt kevésnek tartod, ugyanakkor lehangol, hogy ő nem akarja. Őt meg lehet, hogy épp az hangolja le, hogy te nem akarod.

Javaslat: vegyél fel vmi irtó szexi cuccot, és feküdj be a monitor elé, amikor játszik. És kérdezd meg tőle, hogy "most már esetleg játszanál velem is?"

2015. máj. 19. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:

De mondd már mi mást kéne csinálnia. Vagy mit szeretnél látni, hogy csináljon?

Engem például nagyon irritálna, ha a nőm leugatna azért mert azt csinálom a megérdemelt szabadidőmben, amit szeretek. Mert az ő fejében ez valamiért nem férfias.

2015. máj. 19. 23:28
 17/21 anonim ***** válasza:
17%

de amúgy tényleg mi a tököm az hogy nem férfias a gépen játszani ?:D bezzeg ha velünk jönne inni vissza sírnád te a gép elé...rossz asszony vagy te

túl sok a szavad

2015. máj. 19. 23:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem fog változni, most szólok. Nem vesz Téged komolyan. Velünk is ugyan ez volt, bár Én még házasság előtt léptem. Nem hitte volna, hogy otthagyom. Folyamatosan szerettem ki belőle ez miatt. Aztán jött a szakítás... A Mai napig szarul van, pedig lassan már egy éve volt. Én fellélegeztem, miután szétváltunk. Nem való nekem egy "szobakapcsolat", Én imádok sportolni, kirándulni, a természetben lenni... Egyszerűen nem volt partner semmiben sem.

No mindegy.. nem akarok senkit se untatni. De sima szavakkal nem fogod meggyőzni... Én is próbáltam exemet 7 évig.. de nem sikerült. Hiába szerettem, el kellett tőle búcsúznom.

2015. máj. 19. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagyobb a szabadságigénye.

Nem az a lényeg, hogy mit csinál szabadidejében, hanem, hogy az zavar-e ,hogy ennyi időt tölt nélküled.

2015. máj. 20. 00:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok.

Szerintem baromira unja az egész kapcsolatot. Már ha ezt annak lehet nevezni.

Gondolom a hagyományos felosztás működik nálatok:

Ledöglik a munka után a gép elé, te főzöl, takarítasz, mosol rá, vasalsz.

Én simán kirúgnám.

Nem értelek benneteket ilyen szempontból miért tűritek az ilyeneket.

Neki baromira kényelmes így, hülye lenne lelépni.

De neked????

2015. máj. 20. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!