Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, így nagyon nem működik. Ha így folytatja vissza jutunk a kezdetekhez?
Valóban én engedtem vissza.
Viszont ha már esélyt kért akkor vajon mennyi az az idő amit adni lehet a változáshoz
Igen atbeszuk, hogy neki és nekem mire is van szükségünk a kapcsolatban.
Kezeljen egyenranguként, ne csak a cseledjenek nézzen. Hogy legyenek közös programok kettesben, négyesben,kicsit tudjon már felnőtt férfiként viselkedni. Hanyagolja a játékot(függő, sok pénzt elvisz)....
Már túl voltam sacperkb mikor kérte kezdjünk új tiszta lappal. És most karácsonyi szünet az ami aztán nagyon kiakaszt. Nem ér rám, gepezik filemzik ennyivel el is intézi a családi programot. Már nem is szólok érte, csak 2orat játszott starwarst a gyerekekkel... Most jön majd a rajzfilm a sorozat... Ha pedig szóvá teszem csak hiszti lesz belőle.
Akkor tisztán látod a dolgot: éretlen gyereke, függő
ember, nem férfi, nem apa, nem családba való: tedd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!