Nem bírom tovább! Depressziósnak érzem magam, csak a rosszat látom. Már nem tudok küzdeni! Nincsenek barátaim senki nem kíváncsi rám! Mit tegyek? 20 éves férfi
Az egész már az óvodától kezdődött szerintem. Már ott sem akartak nagyon barátkozni velem.
Aztán az iskolában is az utálatot éreztem, tele sok igazságtalansággal. Az is nagy csalódás volt számomra, hogy nem vettek fel az egyetemre az érettségi után. Egyből elmentem egy OKJ-s képzésre ahol 2 év szörnyűség várt rám. A tanárok utálata és az osztálytársaim szekálása tönkretett idegileg, eléggé lefogytam. Most pedig teljesen kész vagyok. Barátaim nincsenek, munkám nincs, az OKJ-vel nem érek semmit. Barátnőm nincs pedig nagyon szeretnék, de már erőm sincs próbálkozni, mert elment a kedvem mindentől, kiölték belőlem az erőt. Nem járok bulizni inkább otthon pihenek. Nem szeretek nevetni sem.
Nem sajnáltatni akarom magam, de miért kaptam ezt már az óvodától kezdve? A családom persze szeret, de szükségem van másokra is, mint egy normális embernek, nem?
Magamat egy kedves fiatalembernek írnám le ,persze több hibával amiket most nem írok le.
Nincsenek terveim, egyszerűen elvesztem, nem tudom mihez kezdjek tovább.
Egy ilyen dolog nem magától alakul ki, szóval részben neked is kellett valamit ezért tenned, vagy épp nem tenned.
Ha óvodás korod óta ilyen a helyzet, akkor már lett volna rá bő 15 éved, hogy rájöjj mi okozza azt, hogy így viselkednek veled, és hogy ezen változtass, és hogy ezen akarj változtatni. Amíg te nem akarsz változni, addig a környezeted is úgy fog hozzáállni, amit te elvársz tőlük.
Engem pl folyton vertek általános iskolában, de mindig próbáltam egy olyan környezetet kialakítani magamnak, ahol normálisan tudok lenni.
Továbbmentem középiskolába, direkt nyugis helyet választottam, majd utána felnőttem, és megerősödtem, mert tudatosan változtattam azon, amilyen voltam.
Jó reggelt! :)
Én magam is depis vagyok, sajnos eléggé súlyos fokig jutottam benne, de még van annyi életösztönöm hogy kutassam az okát!
Ma reggel jöttem rá hogy kapizsgálom mi a problémánk közös nevezője: és miért van hogy egyre jobban nő a depresziósok száma! :)
Kérlek hogy jobban megérts: nézd meg ezt a videót, mely rá világit a probléma gyökerére! (Főképp a phars (csoport) kisérlet/teszt tanulságos!
https://www.youtube.com/watch?v=tmli_joo78I
Azt tanácsolom, hogy légy önmagad! :)
Próbálj mosolyogni! A mosoly a szeretett, békesség és a pozitív gondolkodás kapuja! :)
Ha a tudat formálja a testünket: megnyílvánulásaink a környezetünket!
Rossz egyedül lenni! Olyan emberekkel érdemes foglalkozni akik képesek a kölcsönös szeretetre! Ne azt nézd ki mennyit tesz le az asztalra, hanem a hozzáállást! :)
Depi hatására a tudatunk egyre jobban beszűkül! Érdemes kondicióban tartani magunkat szellemileg és testileg ( tanulás/testmozgás)!
Sokat segíthet az orbáncfű tea(reggel/este 2 gramm), B12 vitamin és c vitamin!
Vigyázz magadra! Mi depisek "értékes gyöngyszemei" vagyunk a nagy világnak! (hisz forditott arányoságban: csökken a szeretet, úgy növekszik a depisek száma!)
Igazán büszke vagyok arra, hogy írhattam neked, mert ha bele gondolok: Te egy remek, irigylésre való személyiség vagy! Sajnos az emberiség ezt nem veszi észre: Rossz irányban halad! :(
Ismétlem: Rossz egyedül lenni! Talán a közös problémánk okán, egymás közt találhatunk igazi barátokat/társakat! Ezt csak úgy tudjuk megvalósítani, segítő készek és türelmesek vagyunk egymáshoz! :)
MAXIMÁLIS TISZTELEM !!! :)
Minden szépet és jót kivánnok! :)
Nem vagy teljesen egyedül ezekkel a negatív élettapasztalatokkal...
Vigasztaljon az a tudat, hogy a látszólag reménytelen helyzetekből is ki lehet hozni a legjobbat!
Mondanám, hogy járj el könyvtárba, olvasgassál önfejlesztő könyveket - de nyáron a legtöbb könyvtár zárva tart.
Ui: remélem, azért nem volt hiábavaló a válaszom. :)
Üdv: egy középkorú női sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!