Nem bírom tovább! Depressziósnak érzem magam, csak a rosszat látom. Már nem tudok küzdeni! Nincsenek barátaim senki nem kíváncsi rám! Mit tegyek? 20 éves férfi
Az egész már az óvodától kezdődött szerintem. Már ott sem akartak nagyon barátkozni velem.
Aztán az iskolában is az utálatot éreztem, tele sok igazságtalansággal. Az is nagy csalódás volt számomra, hogy nem vettek fel az egyetemre az érettségi után. Egyből elmentem egy OKJ-s képzésre ahol 2 év szörnyűség várt rám. A tanárok utálata és az osztálytársaim szekálása tönkretett idegileg, eléggé lefogytam. Most pedig teljesen kész vagyok. Barátaim nincsenek, munkám nincs, az OKJ-vel nem érek semmit. Barátnőm nincs pedig nagyon szeretnék, de már erőm sincs próbálkozni, mert elment a kedvem mindentől, kiölték belőlem az erőt. Nem járok bulizni inkább otthon pihenek. Nem szeretek nevetni sem.
Nem sajnáltatni akarom magam, de miért kaptam ezt már az óvodától kezdve? A családom persze szeret, de szükségem van másokra is, mint egy normális embernek, nem?
Magamat egy kedves fiatalembernek írnám le ,persze több hibával amiket most nem írok le.
Nincsenek terveim, egyszerűen elvesztem, nem tudom mihez kezdjek tovább.
az 5ös és a 6os válaszadó tanácsát nagyon erősen fogadd meg én is ezt teszem
családon kívül kevés ember van akivel jól érzem magam, egyszerűen csak meg kell tanulni nagyon erősen tisztelni magad, tisztelni az érzéseidet, ha valaki elhív valahova és nem akarsz menni akkor nem elmenni, hanem magadba nézni és meg kérdezni magadtól mi az a dolog ahol jól érzed magad, több jó érzést vált ki belőled mint rosszat, ált. vmi zenével kapcsolatos, vagy művészeti dolog lesz ez, igyekezz megtenni mindent, hogy ezzel kapcsolatban keress embereket, nagyon fontos, még ha úgy érzed mindenki hülyének néz és te vagy a legidiótább féreg a világon azt mondod, hogy leszarod mert ilyen dolgok történtek veled és megérted önmagad miért viselkedsz így
múltkor szelfiztem idegenekkel abból is lett egy ismerősöm a többi ált vagy csenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!