Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem enged bulizni, ez normális?
Azt mondja ha már csak buliba is megyek neki az = megcsalás, nem is kell ahhoz semmi különöset csinálnom. Ha mondom neki hogy ekkor meg akkor el akarok menni buliznu, ez a válasza: Nem mész el bulizni.
Ez normális?
Fiatal vagyok, ki akarom élni magam, mikor tegyem ha nem most?xd
Az a tervem hogy (amúgy péntektől vasárnapig szoktunk találkozni) egyszer csak nem megyek már hozzá pénteken és elmondom neki hogy buliba vagyok és h ahhoz mit szól. Történjen, aminek történnie kell. Beadjam ezt?
Őszintén? Ez, amit a barátod csinál, nem normális.
Egy egészséges kapcsolatban mindkét félnek van saját élete, saját barátai, saját programjai. Az, hogy el akarsz menni egy buliba, nem jelent semmi rosszat, és főleg nem megcsalást. A bizalom egy kapcsolat alapja, és ha a barátod ennyire nem bízik benned, az nem a te hibád, hanem az ő bizonytalanságából fakad. Ha a barátod ennyire kontrollálni akar, az egy figyelmeztető jel. Lehet, hogy ideje átgondolni, hogy tényleg megéri-e benne maradni ebben a kapcsolatban.
18/F
#9, de, képzeld, még akkor is jogom van hozzá ha nek nyitott kapcsi😃(meg is tettem már, de hát a korlátozásnak ez a következménye), és nem verheti be emiatt az orrom:)
Amúgy köszi mikdenkinek a választ, úgy látom mindenki azt mondja ez nem normális, mondjuk eddig is tudtam de legalább megerősítettetek ebben amit köszönök:)
max még 3 hónapot adok ennek a kapcsinak aztán vége
Ebben hol a kapcsolat, ha minden héten más pasival kavarsz?
Csak mert ő a hétvégi állandód, attól ez még nem párkapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!