Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kiszerethettem a barátomból?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszerethettem a barátomból?

Figyelt kérdés
A barátommal 11 hónapja vagyunk együtt és az elmúlt néhány hétben úgy érzem, hogy elhidegültünk egymástól. Heti 1x találkozunk, akkor is csak egy estére, vacsizunk, filmezünk, együtt alszunk és ennyi. Szeptember óta ez van. Most kezdtük az egyetemet, mindkettőnknek nagy váltás, sokat kell tanulni, más városban is élünk, de akkor is. Aztán baráti társaságban is 2 véglet van, vannak azok, akiknek jobb a kapcsolatuk mint valaha, és vannak azok, akik szakítottak. Nagyon az van bennem, hogy mi is utóbbiak táborát fogjuk erősíteni. Mondtam neki, hogy ez zavar, kérdeztem, hogy neki ez feltűnt-e. Mondta, hogy igen, de majd elmegyünk valahova. Mindig csak majd majd. Őszintén szólva, néha komolyan azt gondolom hogy én ezt már nem is akarom. Nem is nagyon érdeklődik irántam, baromira elvan a koliban, sokat kell tanulnia, engem hétvégén nem akar zavarni, hétközben meg ennyire van idő. Nem is tudok úgy gondolni rá, mint a kapcsolatunk első hónapjaiban. Teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?

dec. 3. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Keress mást.
dec. 3. 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

En is elhidegültem teljesen volt baratnömttöl.

Nem volt mar az mint az elejen.

Most nincs senkim, de jobb mint egy ilyen toxic kapcsolat.

Ha gondolod irj, szivesen beszelgetnek :)

dec. 3. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer fent, egyszer lent - semmi furcsa nincs benne, ilyen egy párkapcsolat.
dec. 3. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Ki... Ennyi volt lapat.
dec. 3. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
11 honap 🤣 az kemeny, hat ti tenyleg ne tervezzetek gyereket 😂
dec. 3. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Én azt mondanám, hogy ha mindketten szeretnétek akkor még nincs semmi veszve, üljetek le, beszélgessetek, mondjátok el kit mi bánt, ki hogy érzi magát a kapcsolatban, és mit tenne másképp. Viszont abból amit leírtál nekem az volt a benyomásom, hogy ti ezt már elengedtétek. Amivel szerintem nincs baj, én ebben a helyzetben békében szakítanék, és élném tovább az életem.
dec. 3. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Friss, újkeletű helyzet, mindea ketten bele fogtok majd rázodni a dolgokba.

Véleményem szerint még várj, viszont ha nem változik a helyzet, confrontálodj vele, és beszéld meg ő hogyam és te hogy érzel.

Benne van a pakliban minden, viszont a sok új tényező lehet a gond :)

dec. 3. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Van ilyen, hogy élet felülírja a dolgokat. Megpróbálhatjátok megbeszélni, felfrissíteni a dolgokat, de akár az is egy megoldás lehet, hogy egy kis szünetet tartotok.
dec. 3. 23:15
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Ennek itt a vége, jó volt tapasztalatnak, next.
dec. 4. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
És téged mi akadályoz, hogy programot szervezz????
dec. 5. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!