Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?
Figyelt kérdés
Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.
Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.
Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.
A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?
nov. 28. 07:13
32/34 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ne mond el neki! Nem kell egy rossz lépés után megalázni, és a földbe döngölni a másikat, elvégre szeretjük.
Ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor tegyél pontot a kapcsolat végére, de butaságot ne csinálj!
33/34 anonim válasza:
Szerintem minden ember megérdemel annyit, hogy tudja az igazat. Mondd el neki.
34/34 anonim válasza:
tegnap 08:46 Hánnyal? Hát mindegyikkel!🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!