Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?
Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.
Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.
Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.
A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?
Engedd meg hogy egyszer ő is félre lépjen, akkor oariban lesztek és úgy könnyebb feldolgoznia, tovább lépnie. Hány évesekkel csaltad ?
Látjátok egyébként beszélnek itt a csajok arról hogy legyen a srác kedves, tisztelje őket aztán meg az a probléma és megcsalnak egy bunkóval mert ő menő.
20 eves pasik voltak. Igen kicsit jobban neznek ki, izmosabbak, sportolbak, az edzoterenben ismertem meg oket.
A penusz meret is mas.... igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!