Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a baratomat, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?

Figyelt kérdés

Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.

Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.

Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.

A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?

nov. 28. 07:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%
Már megbántottad.
nov. 28. 07:21
 2/30 A kérdező kommentje:
Tudom de szeretem annyira h jobban ne bantsam az igazsaggal.
nov. 28. 07:37
 3/30 anonim ***** válasza:
37%

Engedd meg hogy egyszer ő is félre lépjen, akkor oariban lesztek és úgy könnyebb feldolgoznia, tovább lépnie. Hány évesekkel csaltad ?

Látjátok egyébként beszélnek itt a csajok arról hogy legyen a srác kedves, tisztelje őket aztán meg az a probléma és megcsalnak egy bunkóval mert ő menő.

nov. 28. 07:43
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
Kinézetre jobban tetszettek, jobb volt velük ? Kinézet, pénisz méret stb ?
nov. 28. 07:44
 5/30 anonim ***** válasza:
72%
Hármasnak igaza van, mond el neki, tisztázd hogy megbántad és mond ha az számít félre léphet egyet ő is. Ha neked volt rá lehetőséged akkor tőle se vedd el, meg talán így nem érzi magát egy lúzernek akit csak úgy átvernek. Lehet hogy bele se megy de legalább tisztelted ennyire. Kevésbé fájó hidd el mintha ott hagyod kamu indokkal.
nov. 28. 07:47
 6/30 A kérdező kommentje:

20 eves pasik voltak. Igen kicsit jobban neznek ki, izmosabbak, sportolbak, az edzoterenben ismertem meg oket.

A penusz meret is mas.... igen

nov. 28. 07:49
 7/30 anonim ***** válasza:
76%
Akkor magyarul jobbak mindenben mint a barátod. Gondolom ezek után már neked nem is kéne a srác hogy megtapasztaltad a jobbat
nov. 28. 08:07
 8/30 anonim ***** válasza:
88%
Kemény hogy lehet az ember akármilyen rendes egy csajjal az egyből megcsalja ha jön egy jobb pasi.
nov. 28. 08:09
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd a barátodat, akkor nem csaltad volna meg, pláne nem rendszeresen. Szakíts vele, jobbat érdemel nálad.
nov. 28. 08:16
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
Nagy kamu kérdés
nov. 28. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!