Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?
Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.
Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.
Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.
A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?
24es vagyok.
* magát fogja hibáztatni ha nem teszed.
Tudnia kell az igazat. Ha nem mondod meg neki fogja keresni magában a nemlétező hibát és lemehet az önértékelése.
Megkeféltek és a szádba élveztek és most azon aggódsz hogyha a barátod megtudja akkor mi lesz és rosszul fogja magát érezni? Inkább elhagyod és nem mondod el? Mert akkor jól fogja magát érezni?
Neked nem az kell, hogy ő jól érezze magát, hanem hogy ne legyél vele, mert azok a srácok megmondták neked, hogy máskor is szívesen beteszik a szádba.
Na szóval: odaállsz a pasid elé és elmondod neki, hogy az edzőtermi menősrácok bejönnek neked és velük inkább lógsz ahogy eddig mint a pasiddal. Ezzel el is mondtad neki meg nem is. (De rá fog kérdezni és akkor azt mondod, hogy bizony meg lettél dugva.)
tegnap 17:26
Nem baj, mindennek eljön az ideje! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!