Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a baratomat, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?

Figyelt kérdés

Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.

Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.

Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.

A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?

nov. 28. 07:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gerinced, akkor igen.
nov. 28. 14:57
 22/34 anonim ***** válasza:
32%
Az a baj ebbe csak azt látnák bele hogy egy lúzer vagyok, nem azt hogy érett.
nov. 28. 16:39
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte vele. Ha már elárultad Őt tiszteld meg annyival, hogy őszinte vagy vele.
nov. 28. 21:35
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmikép se szakíts vele csendben, ha nem mondod meg az igazat, magát fogja hibáztatni. Megérdemel annyit, hogy őszintén megmond az okát, ha szakítottok, ha nem akkor is az őszinteség a szeretet alappillére.
nov. 28. 21:41
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

24es vagyok.

* magát fogja hibáztatni ha nem teszed.

Tudnia kell az igazat. Ha nem mondod meg neki fogja keresni magában a nemlétező hibát és lemehet az önértékelése.

nov. 28. 22:45
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Megkeféltek és a szádba élveztek és most azon aggódsz hogyha a barátod megtudja akkor mi lesz és rosszul fogja magát érezni? Inkább elhagyod és nem mondod el? Mert akkor jól fogja magát érezni?

Neked nem az kell, hogy ő jól érezze magát, hanem hogy ne legyél vele, mert azok a srácok megmondták neked, hogy máskor is szívesen beteszik a szádba.

Na szóval: odaállsz a pasid elé és elmondod neki, hogy az edzőtermi menősrácok bejönnek neked és velük inkább lógsz ahogy eddig mint a pasiddal. Ezzel el is mondtad neki meg nem is. (De rá fog kérdezni és akkor azt mondod, hogy bizony meg lettél dugva.)

nov. 29. 17:23
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem a szamba elveztek.
nov. 29. 17:26
 28/34 anonim ***** válasza:
81%
Ez legyen a legnagyobb probléma itt:D
nov. 29. 17:29
 29/34 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező: ezt úgy érted, hogy ezt még pótolniuk kell? Akkor azt hiszem a 26-os válaszban nem a lényeget vetted le.
nov. 30. 08:34
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

tegnap 17:26

Nem baj, mindennek eljön az ideje! 😀

nov. 30. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!