Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy megcsaltad a párod? Írj kort is
Ha igen akkor miért? Írd le a sztorit hogy mi történt
Egy normális válasz szekciót szeretnék nem egymás ócsárolását aki unatkozik és nincs élete az menjen máshova
Írj kort is
Soha senkit nem csaltam még meg.
Velem viszont már csalta meg a párját nem is egy nő.
Hirtelen 3-at is tudnék név szerint említeni, ha nem egy publikus fórumon lennénk éppen...
38/F
Ha lenne barátnőm és ilyenre vetném magam akkor inkább szakítanék vele, mert én sem szeretném ha megcsalnának és ilyen esetben már elvesztettem az érdeklődésemet az akkori barátnőm felé
17/F
Nem csaltam meg. Elégedett vagyok a kapcsolatommal, rendesen ki is elégítjük egymást, úgyhogy eszemben sincs félrelépni.
21F
17 voltam, a fiú 19. Első szerelem volt, 2és fél évig tartott, de a vége felé én már nem éreztem semmit, el is mondtam,de ő nem engedett el, próbáljuk meg újra és újra (nem szakítottunk, csak toltuk magunk előtt).
Megcsalás lett a vége, mert valaki nagyon megtetszett, később vele maradtam, szintén évekig, szintén megcsalással lett vége, mert már őt sem szerettem,es ő is vissza akart tartani.
Azt tanultam belőle, ha vége, akkor vége és nem szabad "sajnálatból" a másikkal maradni.
Sok évvel később velem is megtették. Biztos a karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!