Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy megcsaltad a párod? Írj kort is
Ha igen akkor miért? Írd le a sztorit hogy mi történt
Egy normális válasz szekciót szeretnék nem egymás ócsárolását aki unatkozik és nincs élete az menjen máshova
Írj kort is
Nem az a ribizliseg, hogy 3 ferfival voltal egyutt 7 ev alatt hanem, hogy mindkettot megcsaltad, akik szerettek teged.
Legalabb te is megtapasztaltad, hogy milyen amikor teged csalnak meg.
Az első szeretett,ő tényleg nem ezt érdemelte, de már hónapok óta kértem, hogy zárjuk le. A második nem szeretett. Füvezni kezdett és egy féltékeny állattá vált, én még elhittem, hogy változni fog.
Aki engem csalt meg, azt meg már én nem szerettem, csak a nagy semmit rendbe akartam hozni.
Minden megcsalás mögött van egy sztori. Nem mindenki dug csak úgy mással, lehet egy keserves oda vezető út,amikor más karjában találod meg a vígaszt.
Ha a masodikat nem szeretted es tudtad, hogy o sem teged, akkor miert nem szakitottatok? Nem kellett volna atverned.
"Minden megcsalás mögött van egy sztori. Nem mindenki dug csak úgy mással, lehet egy keserves oda vezető út,amikor más karjában találod meg a vígaszt."
Ez hulyeseg, leggyakrabban nem igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!