Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy megcsaltad a párod? Írj kort is
Ha igen akkor miért? Írd le a sztorit hogy mi történt
Egy normális válasz szekciót szeretnék nem egymás ócsárolását aki unatkozik és nincs élete az menjen máshova
Írj kort is
Nem vagyok rá büszke, de csaltam már meg a párom.
Mindketten éreztük hogy nem működik de nem akartuk elengedni egymást.
Más is csalta már meg velem a párját.
Érdekes helyzet és eddig még bele se gondoltam. De eddig minden komoly kapcsolatomban megcsaltam a nőmet, csajomat, feleségemet. Három komoly kapcsolat mivel már lassan 50 leszek. S mindegyikben rám untak a nők. Én olyan jó fiú vagyok, keresem hogy miben lenne a legjobb a nőknek, mivel lehet nekik a legkényelmesebb. Ház, nyaralás, autó család, még gyerekem is van az egyiktől. Aztán szépen emiatt nem lettem fontos és jöttek a kalandok, az erotika, a szex, az izgalom.
Basszus... ugyanaz volt a recept mind a három esetben, így a mostani harmadikban is. Köszi, kérdező, bzmg eddig ez le se esett nekem.
De itt a legutóbbi eset: egy tőlem 20 évvel fiatalabb nővel keveredtem szerelmi kapcsolatba, aki szintén házas. 7 hónap után szexeltünk és mind a ketten úgy éreztük, hogy sose voltunk így megszexelve mint addig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!