Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta a fiu de miert maradt egyutt vele mindig?
Figyelt kérdés
a 19eves amerikai not megcsalta a magyar baratja (17eves) velem (amirol en nem tudtam h van csaja) miutan kiderult szoltam a csajnak (kepet kuldtem neki)de csak a csaj letiltja minden fiokomat.. es meg el is repult hozza m orszagra a csaj a fiuhoz :d#fy #fy
tegnap 23:59
1/3 A kérdező kommentje:
es a csajt nem tudom elerni😔hogy elmondjak neki mindent..
mit tegyek?
ma 00:00
2/3 anonim válasza:
Miért?
Te küldtél neki képet, oké. Ő nem hitte el, vagy mit tudom én, a lényeg az, hogy letiltott. A többihez már semmi közöd, mivel az az ő magánéletük.
3/3 anonim válasza:
szép tőled hogy megprobáltad elmondani a lánynak ami történt. viszont a lány biztosan elég ideges,szomorú és csalodott is. ha letiltott akkor nem kíváncsi a magyarázatodra hiába hogy nem tudtad hogy van barátnője a fiúnak. hagyd őket,megbeszélik közösen. me legyen emiatt bűntudatod. mostmár a fiún a sor hogy elmodja a lánynak mi is történt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!