Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?
Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.
Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.
Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.
A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?
Miért írják itt néhányan,hogy a barátjának engedje meg,hogy ő is megcsalja egyszer?
Ha valóban olyan rendes a barátja,akkor az nem fog neki segíteni, SŐT csak még szarabbul érezné magát utána
Szerintem mondd el neki az igazat és folytassátok külön utakon,mert ezek szerint nem vagy még megérve egy kapcsolathoz
Ha igazán szeretnéd a barátodat,akkor akár Ryan Reynolds is lehetne ott, akkor sem csalnád meg azért,mert a másik fél „menőbb és lazább“
15. Én nem tudnék bízni valakiben, aki megcsalt engem többször is. Mi a bizonyíték rá, hogy nem fog többször?
Én biztos, hogy azt mondanám, hogy adios, keresek egy érett nőt, akiben igenis meg tudok bízni. A félredugás nem old meg semmit, csak szarabbá teszi az egészet.
Morálisan megközelítve a dolgot te magad is tudod, hogy ezt a kapcsolatot tulajdonképpen tönkre tetted. Szerintem úgy egyenes, ha eléállsz és korrekten közlöd vele, mit tettél és döntse el ő, hogy ezek után méltónak lát-e téged arra, hogy egyáltalán bármi kontakt köztetek megmaradjon. (ugye az tiszta, hogy ezek után reális, hogy ignorált leszel)
Persze a te életed...
Ha csak egy alkalom lett volna, az még hagyjám.
De hogy csak több alkalom után jöttél rá, hogy ezt nem kéne, az már über gáz.
Nem szereted Te őt..
Igen #16, ezért nem értem ezt a „csald meg te is őt és attól jobb lesz“ mentalitást :D
Szerintem az is a őt minősítené,ha ahelyett,hogy jobbat keresne annál,aki megcsalta ő is megcsalja a másikat
És ez a fiú a leírtak alapján bőven jobbat érdemel, szóval én,ha fiú lennék biztos nem úgy oldanám meg a problémát, hogy jó akkor most én is megcsallak és mehet tovább a „kapcsolat“
De lehet máshogy látom ezeket és az a megoldás,amit #17-es írt, bár szerintem az nevetséges és kicsit gyerekes,de rendben xD
#14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!