Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsaltam a baratomat, nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratomat, nem tud rola,jobb lenne szakitanom?

Figyelt kérdés

Rossz tarsasagba keveredtem es bele vittek olyan dolgokba amit onmagamtol nem tettem volna meg.

Parommal 1eve vagyunk egyutt, mindketten 17 evesek vagyunk.

Szeretem de azok a sracok idosebbek voltak es teljesen mashogy viselkedtek ami imponalt. A pasim nagyon udvarias es szereny, romantikus, ök viszont lazak es jo volt veluk hulyulni.

A lenyeg hogy par alkalommal megcsaltam ami miatt nagyon leliismeret furdalasom van. Nem akarom megbantani azzal amit tettem, lehet jobb lenne csendben szakitani?

nov. 28. 07:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
Szünet van a suliban, vagy miért van ez a sok buta, vagy kamukérdés áradat ebben a kategóriában? 😃🤭
nov. 28. 09:28
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Mindenesetre ha 17 évesen már barátod mellett, aki rendszeresen megdug még egy csoporttal gruppenbe is nyomod, tényleg sokra viheted.
nov. 28. 10:55
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
💩 vagy
nov. 28. 11:42
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért írják itt néhányan,hogy a barátjának engedje meg,hogy ő is megcsalja egyszer?

Ha valóban olyan rendes a barátja,akkor az nem fog neki segíteni, SŐT csak még szarabbul érezné magát utána

Szerintem mondd el neki az igazat és folytassátok külön utakon,mert ezek szerint nem vagy még megérve egy kapcsolathoz

Ha igazán szeretnéd a barátodat,akkor akár Ryan Reynolds is lehetne ott, akkor sem csalnád meg azért,mert a másik fél „menőbb és lazább“

nov. 28. 12:02
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Azért utolsó mert úgy azt érezné a srác hogy őszinték veke meg nem palimadárnak van nézve, plussz így érezheti azt hogy kiegyenlített a számla és lehet hogy jobban megbocsát.
nov. 28. 12:18
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

15. Én nem tudnék bízni valakiben, aki megcsalt engem többször is. Mi a bizonyíték rá, hogy nem fog többször?

Én biztos, hogy azt mondanám, hogy adios, keresek egy érett nőt, akiben igenis meg tudok bízni. A félredugás nem old meg semmit, csak szarabbá teszi az egészet.

nov. 28. 12:25
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez te vagy. Én nekem kéne a bosszú, szét csalnám neg kihasználnám a csajt utána dobnám.
nov. 28. 12:37
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Morálisan megközelítve a dolgot te magad is tudod, hogy ezt a kapcsolatot tulajdonképpen tönkre tetted. Szerintem úgy egyenes, ha eléállsz és korrekten közlöd vele, mit tettél és döntse el ő, hogy ezek után méltónak lát-e téged arra, hogy egyáltalán bármi kontakt köztetek megmaradjon. (ugye az tiszta, hogy ezek után reális, hogy ignorált leszel)

Persze a te életed...

nov. 28. 12:57
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy alkalom lett volna, az még hagyjám.

De hogy csak több alkalom után jöttél rá, hogy ezt nem kéne, az már über gáz.

Nem szereted Te őt..

nov. 28. 13:02
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Igen #16, ezért nem értem ezt a „csald meg te is őt és attól jobb lesz“ mentalitást :D

Szerintem az is a őt minősítené,ha ahelyett,hogy jobbat keresne annál,aki megcsalta ő is megcsalja a másikat

És ez a fiú a leírtak alapján bőven jobbat érdemel, szóval én,ha fiú lennék biztos nem úgy oldanám meg a problémát, hogy jó akkor most én is megcsallak és mehet tovább a „kapcsolat“

De lehet máshogy látom ezeket és az a megoldás,amit #17-es írt, bár szerintem az nevetséges és kicsit gyerekes,de rendben xD

#14-es voltam

nov. 28. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!