Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene vele ezek után, nem volt őszinte és mástól tudtam meg?
Nincs jogod bírálni mivel szakított veled előtte.
Maximum hogy nem volt őszinte de kiakadtál volna ha az, másrészt ellened szól a bizalmatlanság.
Ha nem tudod elengedni ezt a sérelmet szakíts de legalább annyi volt benne hogy szakított elsőnek.
Ami fura hogy barátnője kiakadt akkor bejöhetsz neki, vogasztalodhatsz vele 🤣
Már ott kezdődik a gond, hogy nem akarsz jót a barátnődnek. Ilyen lehetőség ritkán adódik inkabb támogatni kellett volna és végig tartani vele a kapcsolatot akkor lehet nem történt volna semmi a táborban...
Viszont most, hogy osszejotettek újra es furan viselkedik, beszélget mas sraccal az nem egy jó jel. Beszélj vele. Ha nem akar együtt lenni mondja meg de ne tartson 2 vasat... :)
en lapatra tennem a ribit az tuti.
Hiaba nem voltatok együtt,hazudott.
Mindketten hibásak vagytok, ez tény.
Ez élete egyik legjobb élménye lehet, amire örökké emlékszik. Egy tábor Amerikában a legjobb edzőkkel....igazi álom.
És te ide nem akartad hogy menjen...azért én lányként már itt biztosan kiakdtam volna rendesen. Valószínűleg semmi komoly nincs azzal a másik sráccal csak ő vigasztalta és lett végül néhány dolog. De azt kapcsolaton kívül tette...
Te maximum annyiért haragudhatsz hogy nem volt elsőre őszinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!