Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elkezdett űzni egy sportot, és most megmondóemberkedik, konkrétan ezzel tölti ideje 99%-át, lassan már beszélni sem lehet vele. Tényleg szakítanom kell?
Nyomja ezeket a blőd fszságokat, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen, meg ezeket a kissé kiszínezett közhelyeket, kapja a lájkokat, ellenérveket, pózol, rakja be a képet, közben látni, hogy csontig benyal neki néhány hím, persze, csak egyetért lihegő, bólogató kutyaként.
Mondtam neki, hogy ezek már százszor elmondott mondatok, értem, oké, hangoztatni akarja a véleményét, de ez már kicsit sok, hogy ebből áll az élete.
Erre kikelt magából, hogy de hát ez fontos neki, meg hogy "sokan szeretik", és nincs jogom elvenni tőle ezt az örömöt.
Mondom, oké, de a sporton kívül és a megmondóemberkedésen kívül van élete? Meg mondjuk, ha elvileg szeret, nem kellene mondjuk közös progamokat, és együtt tölteni az időnket?
Erre megint csak dumál, hogy de hát jött még egy komment meg egyebek...
De mondom, mi értelme ennek, a "kommentek" megvárják, ezek ismeretlen emberek, random arcok, egyiknek kutyás képe van, másiknak (egy amúgy szimpatikus) acélbetkós berakva profilképnek, mi ennek a lényege?
Hát, mondja, hogy igazam legyen!
Mit tegyek?
Én szakítanék. Ha neki egy szaros komment fontosabb mint én, akkor nincs miről beszélnünk.
Persze elsőre megpróbálnék kompromisszumot találni, ha őt ez teszi boldoggá akkor csinálja, csak mellette ne hanyagoljon el engem sem.
Es te meg együtt vagy vele? De most komolyan...
Dobd kar ki a fenebe az ilyen nö nem erdemel normalis csavot.
Ugy bsznam ki hogy a laba nem erne a földet.
Menjen a kommentes csavokaihoz a ribi akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!