Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik összejöttek, konkrétan mikor mondták ki, hogy innentől kezdve együtt vagytok?
Mi elmentünk túrázni, a fiú mondta, hogy szeretné, ha több is lehetne köztünk, én meg tök örültem neki, már sejtettem, és reméltem, hogy ő is érzi irányomból a hasonló érzéseket, úgyhogy nem volt annyira meglepő a dolog, ettől függetlenül nyilván kicsattantam a boldogságtól
Szóval ott pozitív választ adtam
Egy hétre rá megint mentünk sétálni, leültünk egy tónál a stégre, beszélgettünk, aztán eljátszottuk, hogy "hipnotizál", és szavanként mondatta ki velem, hogy szeretnék a barátnője lenni :D
Igazából se a túra, se a séta nem volt egy kimondott randi, csak gondoltuk eltöltünk egy kis időt együtt, ahogy korábban is, és így alakult
2-es vagyok, végülis a lényegre a "mikor"-ra félig válaszoltam
Szóval már fixen tudtunk az érzésekről, arra egy hétre lettünk hivatalosan is barát-barátnő, ez megismerkedéstől számítva pár hetet jelent
Megkerdeztem hogy szeretne e a baratnöm lenni.
(mar szingli vagyok) 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!