Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szakítanom kellene?
A legjobb tanács amit adhatok neked (túl vagyok egy hasonló szakításon) az az, hogy ne érdekeljen mit mondanak mások. Se szülők se barátok. Ez a te döntésed, ha nem érzed jól magad egy kapcsolatba azért hogy másoknak megfelelj nem szabad benne maradni. Arra a kérdésre egyszerű a válasz, hogy megbannad e, és csak is te tudhatod :tedd fel magadnak a kérdést hogy milyen lenne nélküle, hiányozna ha nem lenne egyáltalán, és mondjuk jelenleh vannak e olyan pillanatok ami ha nem lenne együtt vele akkor szarul lennél. A másik fontos, hogy le tudnád e vele élni az életed ha oda kerülne a dolog, vagy azért hosszútávon nem tudnál vele tervezni, mert nem bírnad. Ezekből majd meg kapod a választ.
Egyébként az én tapasztalataim, hogy próbáltam várni, húzni, engem is zavart h mit mondanak majd a szülei mert enis nagyon jól voltam velük, mit mondanak majd az én szüleim, mert szerettek, és maradtam sokáig emiatt, s kB csak kínlódás volt már a számomra. A szex nálunk se volt jó és ez megjobban rá tett. Amikor szakítottam vele megkönnyebbülés és felszabadulas volt, úgy voltam vele jobb lesz egyedül mint olyan emberrel aki mellett nem tudom magam jól érezni,es több a zavaró dolog mint a szép pillanat. Minél tovább húzod annál kevesebb esélyt adsz magadnak találni egy olyan személyt akivel 100%ig kiegeszititek egymást. Persze ez abban az esetben, ha arra jutsz h nem szereted és szakítanal.
Csak okosan!
Mi az, hogy próbáltatok szexelni de nem jött össze? Lehet itt van a törés, ami miatt kezdtek eltávolodni egymástól.
Ne dobj el csak úgy egy kapcsolatot. Ha elromlik valami előbb meg kell próbálni megjavítani, és csak akkor eldobni, ha javíthatatlan. Beszéljétek meg a gondokat, még simán fellángolhat a dolog.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!