Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szakítanom kéne vele?
1 hónapot dolgoztam a nyáron a barátommal nagyon jó volt együtt laki meg stb. De utolsó héten jött egy lány akivel hirtelen nagyon jóba lett. Beszélgettek kihivta inni odaadta neki a barátom az én cuccomat a megkérdezesem nelkul ezen en persze kiakadtam de mondta h nincs koztuk semmi. Utana hazajottem es kaptam egy uzenetet az egyik volt munkatarsamtol h a baratomra nagyon ranyomult a csaj. Szamonkertem a csajt de nem irt vissza. A baratom tagadta ra egy hetre kaptam egy olyan üzenetet a csajtól h a barátom rányomult meg meg akarja húzni stb kiosztottam meg mondtam neki h én bízok a barátomba és küldött egy képet a beszélgetésről amit a barátom irt neki. Az volt benne h szeret engem de teljesen belebolondult es eddig nem merte neki elmondani és h sok neki az az 1 év amíg velem volt.
Erre a baratom azt mondta h pillanatnyi gyengeség volt és h figyelemre volt szüksége mert hiányoztam neki.
Mi a véleményetek?
Kell neki a szabadság is, illetve az is hogy együtt legyetek :)
Még van a nyárból, menjetek el kikapcsolni kettesben, vagy legyetek együtt kicsit többet :)
Az hogy meghúzta vagy sem, az egy dolog,
Azt a barátod hűségère bízom, ezt pedig neked kell érezni.
Az hogy oda adta a csajnak a cuccod, hát a qva anyját...
Az hogy a csaj rányomul a barátodra, úgy hogy tud rólad, egy igazi ribi...
Te nem annak tűnsz, szerintem ezt a barátod is tudja, beszéljètek ezt meg :)
Egy évet ne dobjatok ki a kukába ha nem muszáj :)
Egy év után természetes hogy múlik a láng, a tűz,
De ha szeretitek egymást inkább foglalkozzatok többet egymással, aztán majd látjátok megéri e vagy sem :)
Beszélj a barátoddal. Legyen buli stb.
De ha úgy érzed,hogy nem hűséges,akkor viszont szakíts.
Tölts kettesben vele időt, hívd el ide-oda, és ha lemondja, járj utána az indokának. Ha a csajjal van, de neked mást mond, mindenképpen szakíts vele.
Ha tényleg szeret, akkor rövid idő után vissza fog térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!