Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene? Barátnőm sosincs mellett mikor kellene.
Nem vagyok jó pazban. Kész vagyok idegileg, alig eszem, iszom.
A családomban sincs semmi sem jól, szüleim lehet válnak, az artista tesóm fullra rosszul van a nyugtatóktól, alig eszik és egész nap összekucorodva fekszik, csak ritkán van jó kedve.
A tanulás és a sport sem megy valami jól.
Alig van barátom aki igazán ott van mellettem és segít, de a barátnőm ritka ha mellettem van, csak a saját szépségével törődik, mert nem hiszi el, h szép és, h más fiú is megnézheti.
Egyszerűen minden apró kis szaron egyből csak azt nézi, h így nem vagyok szép.
( nagyon problémás a családi háttere, elvált szülők gyereke heti változásban, valamit korlátozva is van)
Én mindig mellette vagyok ha baja van, próbálom a legtöbbet megadni neki amit tudok, és nem a barátaimmal vagyok akkor mindig mellette vagyok.
De ő sose! Mást sem hallok, h így vagyok korlátozva, így nem vagyok szép. Lehet Szakítsnom kellene, de nagyon szeretem, viszont ez így nem jó...
Nem lehet, hogy azért nem tud bármikor melletted lenni, mert korlátozva van?
A válást majd megoldják a szüleid. Lehet, hogy utána jobb lesz. Legalábbis én örültem, hogy elváltak.
Koncentrálj a tanulásra, sportra, az lefoglal.
A tesód nem tudom, milyen állapotban van, mennyire vagytok jóban. Lehet, hogy jól esne neki, ha foglalkoznál vele. Illetve neked is jót tenne, ha érzed, hogy egymásra számíthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!