Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok egy ilyen lányt elviselni magatok mellett?

Ez amit leírtál egyáltalán nem probléma, sőt, nálam még sokkal de sokkal több pontot szerzel mint egy mai ri&i. Sokkal, de sokkal nagyobbra tartom az olyan lányokat, mint te. Az exem is hasonló volt.
Az, hogy "kicsi" vagy egyáltalán nem baj, inkább így "aranyosabban" nézel ki.
Ha nincs téma? Valami tök random hülyeséget simán fel lehet hozni amin együtt nevetünk xdd
Én is egyébként túlgondolok mindent és amikor volt barátnőm (hasonló mint te) együtt gondoltunk túl mindent, mivel nem egy suliban jártunk, mesengeren bátorítottuk egymást, amikor meg kettesben voltunk, akkor meg már nem is éreztünk kínosnak semmit.
Ha gondolod egyébként írhatsz privibe, beszélgethetünk is (nem kell félni, nem vagyok egy mai páwagyerek (: ). Talán tudok egy két tippet adni hogy hogyan léphetnéd át a gátlásaidat. Hiszen elkezdtem létrehozni egy csoportot amibe hasonló fiúkat, lányokat veszek be, mint te. Akik egy kicsit gátlásosabbak. Én úgy gondolom hogy együtt többet érünk. Meg segítünk egymásnak, ötleteket adunk egymásnak hogy hogyan éljük túl a mindennapokat (:
Úgyhogy ha gondolod írj! És mások is írhatnak a csoporttal kapcsolatban ha gondolják!
16F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!