Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz ha nem volt még sose barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem volt még sose barátom?

Figyelt kérdés

Még sose voltam senkivel se együtt és mégcsak első csókom se volt sose. Jelentkezők lettek volna mindig csak én mindenkit visszautasítottam. Eddig nem zavart de most elkezdtem gondolkodni rajta ez nem gáz már?

17/L

aug. 2. 12:09
1 2
 11/14 gabor49 ***** válasza:
ne aggódj kiscsaj majd lessz pasid
aug. 3. 04:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, sőt, sokan még középsuliban sem tudták ismerkedni.
aug. 3. 09:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Csak azért, hogy elmondhasd nekem van pasim, nem kell kapcsolatba hajszolnod magad. Vannak kapcsolatfüggő emberek, akik kb. mindegy kivel, de valakivel legyenek. (Azt, hogy mi okból most nem tárgyaljuk)

Lehet közhelyes, de az igazi még nem bukkant fel az életedben. Olyannal menj el randizni, akivel tényleg szeretnél. Azt úgyis tudni fogod, amikor eljön az ideje.

aug. 7. 01:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 vagyok és nem sokkal több a tapasztalatom ezen a téren. Ne izgulj, majd ha találsz megfelelő partenert mindent be lehet pótolni. Ez nem verseny.
aug. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!