Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az iskolánkban fordított nap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az iskolánkban fordított nap lesz, ahol lehet jelentkezni egy napra igazgatónak.A barátom is akar indulni, de én ezt nem nagyon méltányolom, mert eléggé nagyképű tud lenni néha..szóval nem nagyon támogattam..ti támogatnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essen, nagyon szeretem a barátomat, de ez a tulajdonsága nagyon nem tetszik..

És ha megnyerné, nagyon nagy lenne a képe...

#szerelem #iskola #fordított nap #igazgatovalasztas
máj. 31. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Ettől ne félj, mert nálunk anno ez úgy működött, hogy hiába volt valaki "igazgató", nem volt neki elengedve a keze.

Ugyanúgy tanult aznap, ugyanúgy tőle is elvették a telefont. Nem ülhetett be az igazgatói irodába. Annyi pluszt kapott, hogy mondhatott egy beszédet meg kapott egy kis noteszt amibe feljegyezhette, hogy ki viselkedett rosszul és akkor játékból adhatott neki beírást. A legengedékenyebb tanár is annyit adott neki, hogy amiket kaptunk jegyeket azt ő beírhatta elektronikus rendszerbe a gépén, de figyelte mit csinál.

Szünetben szervezhetett programot de nem akármilyet és a becsengő neki is becsengő volt.

Szóval semmi extra.

jún. 1. 02:22
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem se tudna semmi olyat csinálni, amivel vissza tudna élni. Ha meg mégis, akkor húzd vissza a földre.
jún. 1. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Feltételekkel támogatnám. Előre mondd meg neki, hogy támogatod, de csak akkor, ha nem száll el az agya.
jún. 1. 08:25
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

És ebben hol a szerelem, a haverodról van szó.

Amúgy meg kötve hiszem, hogy bármit is csinálhatna, olyan lenne mint amikor leviszik az emberek a kutyájukat sétálni aztán, ha elmegy másfele akkor visszahúzzák.

jún. 1. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Semmi gond nem lesz, támogasd nyugodtan.
jún. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!