Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Helyes ez, igazán szeretem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes ez, igazán szeretem a barátom?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban vagyok, van egy személy aki régebb szimpatikus volt és most hogy őt látom nehéz el viselni. Egyfajta érdeklődést mutatok iránta, de másképp nm érdekel és nem is akarok vele lenni term. De nem is utálom őt. De nem kéne erdekeljen swm miközben van egy barátom akit szívből szeretek és nem is kérdés, másképp nem tudtam fogalmazni a kérdésben, de nem hiszem hogy helyes ha egyáltalán rá is nézek másra.
2024. júl. 6. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy? :)

Semmi gond nincs azzal ha valaki iránt testileg vagy lelkileg érdeklődsz míg párkapcsolatban vagy. Ez egy teljesen normális emberi reakció nem kell magadnak hazudni. Attól, hogy kapcsolatban vagy még mindig van szíved és szemed. :) A lényeg az, hogy ne cselekedj az irányába, ha monogám a kapcsolatod a barátoddal. A megcsalás a tettekkel teljesedik be. Nincs azzal gond ha egy másik személyt kedvesnek és vagy vonzónak találsz, valószínű a párod sem csak téged talál érdekesnek és vonzónak az egész világon.

Ettől nem lesz a szerelmed és a többi érzésed felé kevésbé értékes és igaz.

Azonban nem csak vele de magaddal is őszintének kell lenned. Mennyire komoly ez az érdeklődés a másik személy iránt és átlép e már olyan határt, hogy vele szívesebben töltenél idő avagy lennél testileg mint a pároddal.

A szerelem nem olyan egyszerűen deffiniálható dolog és sokaknak más módon és intenzitásban mutatkozik meg. Ha az önismeretedet fejleszted akkor ismerni fogod az érzelmeidet és nem kell kételkedned vagy megekérdőjelezned a gyakorin.:)

19/L

2024. júl. 6. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kár tagadni, hogy léteznek szimpatikus emberek a párodon kívül is, de ezzel nincs semmi baj. Hűséget fogadtál neki, nem pedig azt, hogy nem nézel rá innentől egyetlen srácra sem.
2024. júl. 6. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sose lesz, hogy másra nem nézel rá. Igazából a hűség csak döntés kérdése, mert máshoz is vonzódik fogsz. Nem véletlenül van ennyi megcsalás.
2024. júl. 7. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Már tök jól megfogalmaztam magamban, hogy mit fogok válaszolni de #1 olyan szépen kifejtette, hogy nincs mit írjak.
2024. júl. 7. 21:11
 5/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a választ és egyébként mindenkinek, most erre válaszolok. 17 éves lány vagyok. Szimplán kíváncsi voltam más véleményére, az érzelmeimmel kapcsolatban meg lassan sikerül tisztázni mindent és minden rendben lesz, köszönöm. Azt biztosan tudom, hogyha azt veszem észre magamon, hogy nincsenek rendben a dolgok, akkor sem vagyok hajlamos a megcsalásra és inkább maradok egyedül.
2024. júl. 11. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!