Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az mekkora redflag, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mekkora redflag, hogy a baratom követi minden platformon az exét?

Figyelt kérdés
2024. júl. 6. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Ez attól függ milyen a barátod személyisége.

Ha olyan aki nem foglalkozik annyira az ilyen ilyen internetes dolgokkal és emiatt nem is követi ki mert nem használja akkor nem jelent semmit.

Ha rendszeres használója akkor is több eset felmerülhet. Lehet még szeretné látni az exe életét, lehet annyira nem érdekli, hogy azt is elfelejtette hogy kikövesse.

Nagyon sok mindentől függ ez és ezt csak akkor fogod megtudni ha nyíltan beszélsz a barátoddal. Ha kapcsolatban vagytok az a legfontosabb, hogy ha bármi bánt meg tudd vele osztani fel tudj rakni kérdéseket amire agresszió vagy egyéb titok nélkül őszintén válaszol.

Ez a “redflag” internetes dolgo túl sok mindent akar bekategorizálni ami annyira helyzetfüggő, hogy nem minden esetben rossz valami attól még, hogy univerzálisan valakinél “redflag”.

Meg kell hallgatnid a párod, ne gyakori kérdésektől várd el, hogy kontextus nélkül eldöntsék vakon mit érezhet ez az ember.

2024. júl. 6. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha 15 éves vagy akkor semekkora....🤣🤣
2024. júl. 6. 17:53
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Ez egyáltalán nem kortól függ.

2024. júl. 6. 18:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem 15 evesek vagyunk:)

2024. júl. 6. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

#4 hanem akkor mennyi. Mert hogy ez a tini szekció tehát max 18.

De az hogy ezt tartod redflagnek hogy hunglishezzünk, az mutatja hogy nagyon nincs tapasztalatod és nem tudod még milyen egy kapcsolat.

2024. júl. 6. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én se töröltem minden exemet de nem is érdekel mert nem szoktam nézni a profiljukat
2024. júl. 6. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem nagy redflag, főleg akkor nem, ha nem szoktak beszélgetni. Sőt, szerintem elég gyerekes dolog csak azért kikövetni/letiltani valakit, mert a közös utatok véget ért. Vannak persze kivételek, de attól, hogy valakiből ex lesz, még nem kell vele minden kapcsolatot megszakítani.
2024. júl. 6. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Nagy. Nem veletlenul lett ex. Meg nincs tul rajta. ;-)
2024. júl. 6. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

ez nem red flag. semmit nem jelent. ha annak gondolod, akkor max annyit jelent, hogy te nem vagy biztos magadban/a kapcsolatotokban.

például én több ex barátnőmmel is "ismerős" vagyok, akár több platformon is. időnként csetelünk, személyesen is szoktunk beszélgetni, ha bárkivel összefutok. többen a feleségem munkáját is követik online vagy épp vásárlói is. HA érett ember módjára viselkedik mindenki, akkor nincs ezzel gond.

gondolj az exekre úgy, mint olyan emberek, akik idáig formálták a párodat és most miattuk is passzol hozzád. ha mégsem passzolna, akkor te is feliratkozol az őt formálók listájára, ahogy ő is a téged formálókéra és mindenki megy tovább az útján.

2024. júl. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!