Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem volt még sose barátom?
Még sose voltam senkivel se együtt és mégcsak első csókom se volt sose. Jelentkezők lettek volna mindig csak én mindenkit visszautasítottam. Eddig nem zavart de most elkezdtem gondolkodni rajta ez nem gáz már?
17/L
Már szinte vénlány vagy, elhalad melletted az élet.
(Remélem érezhető az irónia)
Nem, egyáltalán nem gáz. Azt csináld, amihez kedved van. Az lenne a gáz, ha ahelyett, hogy boldog lennél, jól éreznéd magad azt csinálnád, amit mások jónak gondolnak.
17 évesen pedig még nagyon-nagyon fiatal vagy (tudom, nem tűnik annak, de pár év alatt szinte minden megváltozik majd az életedben és mindent másképp fogsz látni). Ez az az idő, ahol kipróbálsz dolgokat, új embereket ismersz meg, elkezdesz felnőni (amit amúgy hosszú évtizedeken keresztül csinálsz majd). Élvezd ki!
Dehogy gáz!
A kérdés, te mit szeretnél!
Ha beszélnél róla, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!