Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Nem érzem magam készen...
Sziasztok!
Az a probléma, hogy tudom már ideje lenne annak, hogy lefeküdjünk a barátommal de én nem szeretnék. 8 hónapja vagyunk együtt, mindketten szűzek vagyunk még, csak az a különbség, hogy ő szeretné már én viszont nem, azt sem hogy csak egyszerűen együtt aludjunk.
Érzem, hogy van bennem valami gátlás, de nem tudom mitől, semmi olyan nem történt, ami ezt megmagyarázná.
Egyrészt nem vagyok megelégedve a testemmel, nincs sok önbizalmam ebből a szempontból. Másrészt a barátom sem vonz annyira nagyon külsőre, a belső tulajdonságaiba szerettem bele, emiatt nyilván elhagyni sem tudom. És valahogy félek ettől az egésztől, nem tudom mit hogy kell.
Csak az a fura, hogy magára a szexre meg vàgyom. De bennem vannak ezek a kérdőjelek és emiatt gátlásaim vannak. Hogyan győzhetném le ezeket?
Segítsetek kérlek, most nem kioktatásra, lenézésre lenne szükségem, hanem valamiféle megoldásra.
18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!