26 éves férfi vagyok szüleim, de főleg anyum kikészít már hogy mikor nősülök meg és mikor jön már az unoka én ilyenkor kellemetlenül érzem magam, mert őszintén nem állok erre készen. Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
És? Kit érdekel mihez lesz kedvük?
Én ezért születtem... mert a nagyszüleim nagyon akartak már. Tudod mi lett belőle? Megromlott a szüleim kapcsolata, elváltak, leléptek mindketten és a nagyszüleim nyakán maradtam, akik nem neveltek hanem totálisan elkényeztettek. Na, ezt akarod a gyerekednek? Hidd el, hogy nem.
26 éves...
Mond nekik, hogy férjes asszonyt dugsz, így nem akartok gyereket.
Van régóta tartó kapcsolatod egyébként?
Ahogyan más is írta, ha éppen meg is nősülnél, lehet, hogy meddő lenne a feleséged, de az is lehet, hogy neked nem lehet gyereked - én ezeket vázolnám előttük, hogy a gyerekszülés nem megy gombnyomásra, meg alapvetően 2 ember ügye, hogy akarnak-e gyereket vállalni.
Másrészt elhiszem, hogy szeretnének unokázni, sokan vannak ezzel így az idősebb korosztályból. Nincs más gyerekük, csak te?
Ha igen én ezt is mondanám nekik, hogy ha 3 gyermeket vállaltatok volna, talán már lenne is unokátok, lehet, hogy nem is egy.
Ilyen válaszokat adnék..
van tesód? ha nincs,mondhatod azt is, hogy nekik is lehetőségük lett volna még egy gyereket összesikeríteni, ha nagyon gyerekezni akartak.
így jártak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!