Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok érzelmes férfi...

Miért vagyok érzelmes férfi és mit tehetek ellene? Nagy bennem az empátia és pl drámákon is elbőgöm magam meg minden ilyen empatikus dolgon. Eléggé ciki és kellemetlen, a nők NEM szeretik a férfi társaim meg gúnyt űznek belőlem.

Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Magas érzelmi intelligencia, nem kell ellene tenni semmit, olyanokkal kell magad körülvenni, akik hasonlóak.
2020. jan. 2. 02:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked kellemetlen, de hát ez vagy te, és jól van ez így.
2020. jan. 2. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elsírtam magam a Fel! elején, smikor meghalt a nagyi. Legutóbb a Made in abyss végén sírtam, amikor a srácnak meg kellett ölnie Mitty-t. Öt éve vagyok kapcsolatban egy gyönyörű lánnyal és senki nem gúnyolódik rajtam. Lehet, hogy meg kéne válogatni, hogy kikkel állsz össze
2020. jan. 2. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem szuper vagy.
2020. jún. 20. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!