Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem érzem meg magam készen...

Nem érzem meg magam készen arra hogy autóba üljek!?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok

Úgy érzem még nem nőtt be a fejem lágya hogy vezessek. Mindenki azt mondja kezdjem el még most míg fiatal vagyok

De szerintem elég lenne 2-3 Év múlva is

Nem szeretnék az első kanyarba ott maradni

Még nem érzem készen magam hogy beengedjenek a forgalomba

Mi a véleményetek erről?

2017. nov. 13. 18:17
 1/3 anonim válasza:

őszintén ? honnan tudjuk ? :D

A jogsi nagy felelősség nem ott kezdődik a baj ha hülye vagy és az első kanyarba ott maradsz. Az senkit nem fog érdekelni. a baj akkor lesz ha veled szembe egy család jön és ők maradnak ott. Szóval nyugodtan neki vághatsz a dolognak én is ennyi idősen szeretem jogsit. A lényeg hogy ésszel kell. Fel kell nőni a dologhoz. Nem kell félni se tőle, csak jegyezd meg hogy ha vezetsz akkor nem csak a saját életeddel játszol hanem azéval is aki bent ül a kocsiba veled meg aki szembe jön veled. ha ezt figyelembe veszed mindig nem lesz baj

2017. nov. 13. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
helyes. nincs is rosszabb egy határozatlan tesze-tosza sofőrnél. maradj ki belőle inkább, mint hogy bajt okozz.
2017. nov. 13. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért ezt ne beszéld be magadnak túlzottan! A mai világban a vezetés már egy alapképesség, a Föld sok részén (pl. USA) e nélkül már megélni se lehet. Ha mindenki más képes rá, akkor biztos te is. Az viszont rendben van, hogy tisztában vagy a korlátaiddal, de ez ne vezessen rettegéshez vagy feladáshoz. Próbálj óvatos és körültekintő lenni, de ne görcsös, és ami ennél is fontosabb, a sok gyakorlás meghozza az elfogadható szintű képességet és készséget is. Itt sokat számít a motiváció. Ha igazán fontos neked ez, akkor fogsz rá találni időt és lesz rá energiád. Ha nem, akkor nem, és ez se baj. Én például azt tartom a legnagyobb luxusnak, ha valaki autó nélkül is tud létezni. De ez a te megfontold döntésed legyen és ne önfeladás eredménye.
2017. nov. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!