Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Nem érzem magam készen...
Sziasztok!
Az a probléma, hogy tudom már ideje lenne annak, hogy lefeküdjünk a barátommal de én nem szeretnék. 8 hónapja vagyunk együtt, mindketten szűzek vagyunk még, csak az a különbség, hogy ő szeretné már én viszont nem, azt sem hogy csak egyszerűen együtt aludjunk.
Érzem, hogy van bennem valami gátlás, de nem tudom mitől, semmi olyan nem történt, ami ezt megmagyarázná.
Egyrészt nem vagyok megelégedve a testemmel, nincs sok önbizalmam ebből a szempontból. Másrészt a barátom sem vonz annyira nagyon külsőre, a belső tulajdonságaiba szerettem bele, emiatt nyilván elhagyni sem tudom. És valahogy félek ettől az egésztől, nem tudom mit hogy kell.
Csak az a fura, hogy magára a szexre meg vàgyom. De bennem vannak ezek a kérdőjelek és emiatt gátlásaim vannak. Hogyan győzhetném le ezeket?
Segítsetek kérlek, most nem kioktatásra, lenézésre lenne szükségem, hanem valamiféle megoldásra.
18 éves vagyok.
Ne tegyél semmit amire úgy érzed, hogy nem állsz készen. #1 ezt jól leírta.
Viszont elgondolkodtató, hogy ha külsőleg semmilyen vonzalmat nem érzel a párod iránt akkor miért vagytok együtt és mivel több ez mint egy barátság? Nehogy kioktatásnak vedd, segíteni próbálok de én nagyon komolyan elkezdenék gondolkodni rajta, hogy ő-e a megfelelő ember és valóban szerelmet érzel-e iránta vagy csak nagyon erős baráti szeretetet.
"a barátom sem vonz annyira nagyon külsőre,"
Ezt egy kicsit bővebben kifejtenéd?
Nézd, mint ahogyan leírták, csak olyannal és olyankor feküdj le valakivel ha te is szeretnéd. Főleg ha az lenne az első alkalom.
Amit erőltetnek az soha nem lesz jó.
Ha vágysz a szexre, de nem a barátoddal és még szimplán aludni sem szeretnél vele, akkor ez nem kérdés. Köztetek inkább baráti kötelék van, legalább is a részedről.
Szánalomból, megsajnálásból ne add oda magad neki, tuti megbánod majd.
Vagy vonzódik valaki a másikhoz testi értelemben, vagy nem és feltehetően így nem is fog.
Azért, mert nem vagy elégedett a testeddel, még nem kell odaadnod magad, már bocsi de, bárkinek.
Ha vágynál vele a szexre és csak gátlásos lennél, akkor más volna a helyzet.
Az is más lenne, ha annyira vágynál szexre, hogy még a barátoddal is lefeküdnél, annak ellenére, hogy ne ő számodra az ideális pasi.
A kérdőjel nyilván az hogy lefeküdj a barátoddal annak ellenére is, hogy nem szereted, illetve a tested miatt.
Nem vigasztal tudom, de rengetegen küzdenek azzal, hogy nem tartják magukat szépnek vagy ideálisnak.
A szépség elmúlik és különben is a belső szépség többet ér.
#6 Egyszerű a válasz: nincs igaza. A kapcsolatokhoz hozzátartozik a szex, ugyanis manapság már meglehetősen biztonságos. Annak idején praktikai okokból írták bele a bibliába, hogy házasság előtt nem szabad. Ez mára már egy elavult gondolatmenet.
De nem akarlak én megtéríteni, egyel kevesebb kihívóm van, ha csajozni megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!